THL lopettaa Twitterin käyttämisen, koska siellä saa olla eri mieltä kuin he

Korona-epidemiaa vaihtelevilla suosituksilla (ja vaihtelevalla menestyksellä) torjunut Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos THL on lopettanut Twitterin käytön joulukuussa, eikä aio enää jatkossa käyttää Twitteriä.

https://yle.fi/a/74-20012962

Syynä tähän THL:n päätökseen on se, että Twitterin käyttäjät kirjoittavat nykyään paljon koronaan liittyviä ”asiattomia” viestejä ja ”disinformaatiota”, vastauksena THL:n julkaisemiin virallisiin totuuksiin.

Asiat olivat THL:n kannalta paremmin vanhoina hyvinä aikoina, ennen kuin Elon Musk osti Twitterin. Silloin koronaan liittyvän virallisen tiedon vastainen kommentointi oli kiellettyä Twitterissä.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/twitter-files-nain-trumpin-ja-bidenin-hallinnot-sensuroivat-korona-viruksesta-kaytavaa-kansalaiskeskustelua-globaalisti/

Oi niitä hyviä aikoja, jolloin myös THL oli tyytyväinen Twitteriin. Olen aistivinani THL:n toiminnassa kaipuuta entiseen hyväksi koettuun sensuurin aikakauteen, ja se ei anna kovin hyvää kuvaa THL:stä. Pahus tätä nykyaikaa, kun kansalaisillakin on sananvapaus. Eikö niiltä voisi ottaa pois sananvapautta jollain keinolla, niin olisivat hiljaa sillä välin kun me kerromme, mikä on totuus.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu