Toinen aalto tulee! Oletko valmis? (EU:n elvytys-paketista nimittäin)

Toivottavasti tämä YLE uutisten toimittaja saa armon jatkaa työtehtävässään vielä vastaisuudessakin, vaikka hän lipsauttaa artikkelin otsikossa hallituksen virallisen narratiivin vastaisen ajatuksen, että 750 miljardin euron kokoinen EU:n elvytys-paketti ei tule riittämään. Vaan kohta tarvitaan paketti numero kaksi, ja sitten ehkä numero kolme.

Eilen julkaistu artikkeli on otsikoitu: ”Kevään traumat palasivat Italiaan – EU:n koronatuet käyvät sille liian pieniksi jo ennen kuin tukien jakamisesta on päätetty.”

https://yle.fi/uutiset/3-11655770

Suomen eduskunta ei ole vielä hyväksynyt EU:n elvytys-pakettia. Hallinnon tehokkuuden parantamiseksi ehdotan sellaista menettelyä, että tehdään kerralla päätös Suomen osallistumisesta myös elvytys-paketteihin numero 2 ja 3. Tällä tavoin säästämme hallinnollisissa kuluissa, kun samaa tarinaa ”ainutkertaisesta, kaikkien aikojen viimeisestä” elvytys-paketista ei tarvitse käsitellä moneen kertaan eduskunnassa.

IonMittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu