USA laittoi toistaiseksi jäihin 200 M USD aselahjoituksen Ukrainalle

Ukrainan valtionjohto on viime aikoina odotellut kärsimättömänä USA:n lupaamaa 200 miljoonan dollarin arvoista ylimääräistä lahjoitusta asetarvikkeita. Jossain vaiheessa Biden sellaisen meni lupaamaan, mutta nyt USA on laittanut jäihin tuon asetarvikkeiden lahjoituksen. Sitä ei aiotakaan toimittaa Ukrainalle mitenkään lähiaikoina. Vaikka Ukrainan mielestä tilanne alkaa olla sen näköinen Venäjän rajalla, että aseille voi tulla tarvetta erittäin kiireellisesti.

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/appeals-ukraine-biden-admin-holds-back-additional-military-aid-kyiv-di-rcna8421

On se kova pelimies puhelimessa, tuo Putin, kun kääntelee Bidenin päätä tällä tavoin kuin tuuliviiriä. Voimme vain arvailla, mitä Bidenille on luvattu vastalahjaksi siitä hyvästä, että Ukrainalle ei toimiteta tarpeettoman paljon välineitä torjua Venäjän armeijan uhkaa. Eivät ne turhaan sulje sitä videoyhteyttä keskustelun ajaksi. Ne keskustelut voisivat olla aika antoisia, jos tavallinen kansa pääsisi kuulemaan mistä siellä ihan oikeasti puhutaan, ja mitä osapuolet tarjoavat vaihtokaupan välineeksi kulloinkin.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu