Valomerkki klo 22 baarissa ei pysäytä koronaa

Kävin katsomassa Barcelonan ja Juventuksen välisen Champions Liigan ottelun sportti-baarissa Vantaalla. Tai puolet siitä, koska korona-rajoitusten takia baarien pitää sulkea klo 23. Ottelu päättyi klo 23:50.

Kuin ihmeen kaupalla sain tiskiltä oluen, saavuttuani sisään kapakkaan. En tiennyt kuinka onnekas olinkaan, koska olin tähdännyt saapumisen ottelun alkamiseen, klo 22. Samoihin aikoihin loppuu tarjoilu, viranomaisten päätöksellä.

Toinen olut jäi saamatta, kun ensimmäistä erää oli pelattu 20 minuuttia. Baarimartta sanoi tiskillä, että tarjoilu on päättynyt. Häntä selkeästi v*tutti, jopa enemmän kuin minua. Molemmat tajusivat, että koronan leviämiseen se ei vaikuta, katsonko ekan erän loppuun asti tuoppi tyhjänä vai tuoppi täynnä. Mutta kassakoneen se pitää hiljaisena.

Menin katsomaan ekan erän loppuun, tuoppi tyhjänä.

Kukahan valopää on keksinyt tunnin porrastuksen alkoholin tarjoilun ja sulkemis-ajan välillä? Viini-hifistelijöistä en tiedä, jos sitä täytyy haistella ja maistella ja pyöritellä pitkän kaavan kautta, mutta olut katoaa kyllä asiakkaiden tuopeista taatusti alle puolessa tunnissa.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu