Vasemmistoliiton kaksinaismoralismi: joku uhkaili fasisteja minun tilini kautta!

Vasemmistoliiton taholla on vihdoin keksitty tehokas keino päästä poliittisesta ja laillisesta vastuusta kuin koira veräjästä, jos sosiaalisessa mediassa on tullut sanottua ajatuksiaan vähän liian suoraan ja kiertelemättä.

Poliisi hiillostaa Päivi Räsästä ties kuinka monta vuotta vanhoista netissä olevista kirjoituksista.

Sebastian Tynkkynen on ollut tuomiolla netissä julkaistuista kommenteista jo parikin kertaa.

Hussein Al-Taee joutui myös julkiseen häpeäpaaluun vuosia vanhoista kirjoituksistaan Facebookissa.

Perusnuorilta lähti vuoden valtiontuet sosiaalisessa mediassa lauotun rasistisen vitsin takia.

Mutta nyt Vasemmistoliiton suunnalla kuuluu kummia. Lääke tällaisiin ongelmiin on vihdoin keksitty. Ihmerohto ja käärmeöljy, joka parantaa kaikki vaivat kuin niitä ei olisikaan.

”Joku on varmaan kirjoittanut minun tililläni. En tiedä kuka, mutta varmaan joku muu se oli. En se minä ollut.”

Johon puolueen johto vastaa: ”Kyllähän rehellisen toverin sanaan täytyy luottaa.”

Ongelma ratkaistu. Ei ole mitään ongelmaa.

https://yle.fi/uutiset/3-11230229

Tälle ilmiölle on keksitty nimikin, kun äänekkäästi vaaditaan jonkun asian kuten vihapuheen kriminalisointia ja poliisitutkintaa ja rangaistuksia, kun joku toinen osapuoli tekee yhteiskunnassa jotain. Mutta vaietaan sopuisasti ja katsotaan asiaa sormien läpi, kun oma puoli syyllistyy täsmälleen samaan asiaan.

Kaksinaismoralismi.

Laillinen vastuu ei kuitenkaan mene ohi niin helposti olan kohautuksella. Vaikka uskottaisiin kuin hölmöläiset selitykseen, että ”se oli joku muu” joka kirjoitti kohutut viestit, silti tosiasia on että tilin varsinainen haltija on jatkanut kyseisten viestien julkisena pitämistä, jättämällä ne poistamatta omalta tililtään välittömästi, joka on lain mukaan saman arvoinen rikos kuin jos olisi itse kirjoittanut ne viestit.

Jos ei sitten seuraava selitys ole, että: ”Vasemmistoliitossa ei koskaan edes huomattu noita viestejä. Meillä päin tällaiset viestit ovat niin tavallista perus kauraa, ettei siihen juuri tule kiinnittäneeksi huomiota, eikä henkilölle kuittailla mitään, jos tuntemamme henkilön Twitter-tilin kautta julkaistaan jotain tällaista. Näitähän nyt on ihan koko ajan, ei kai kukaan nyt oikeasti tällaisiin pikku asioihin kiinnitä mitään huomiota?”

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu