Väyrynen hakee Keskustan puheenj… eikun jäsenyyttä

Uudet raikkaat tuulet puhaltavat suomalaisessa politiikassa. Entinen Sininen, sitä ennen Perussuomalainen, sitä ennen Kristillisdemokraatti Simon Elo teki ainoan todennäköiseltä näyttäneen ratkaisun, ja löysi itselleen uuden poliittisen kodin siitä ainoasta oikeistopuolueesta, jossa hän ei ole vielä käynyt. Kokoomuksesta.

Hänen entinen kanssaloikkarinsa Jari Lindström on myös käynyt julkisuuskampanjaa jo pidemmän aikaa. YLE on toistuvasti löytänyt hänet valtakunnan uutisiin kertomaan miksi hän on pahoillaan siitä, että hänen täytyi tehdä päätöksiä jotka eivät olleet hänen tahtonsa, eikä hänen vikansa. ”En minä, vaan ne muut.” Ketkä muut? Siihen ei saisi vastata ainakaan ”Kokoomus”, jos haluaa Simon Elon vanavedessä uusille apajille takaisin mukaan politiikkaan. Kiky-päätösten anteeksipyytely tosin vie häntä enemmän vasemmiston suuntaan. Voisiko entiselle AY-aktivistille aueta ura SDP:ssä? Myös epätoivoinen Keskusta voisi kelpuuttaa riveihinsä kenet tahansa, jonka mukana tulee edes jonkun verran ääniä. Vaikka Lindströminkin.

Epätoivoisesta Keskustasta puheen ollen, kaikkien loikkareiden äiti Paavo Väyrynen on ilmoittanut hakevansa Keskustan puheenj… eikun jäseneksi. Mikko Kärnä on pahoittanut tästä mielensä, koska myös hän haluaisi olla Keskustan puheenj… eikun kansanedustaja.

 

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu