Veikkauksen koko johto irtisanottava ja asetettava syytteeseen

Nykyään on muotia tehdä poliittisesti motivoituneita nimityksiä. Minullakin on poliittisesti motivoitunut ehdotus. Nimittäin demokratiaa puolustava ehdotus.

Kaikki henkilöt jotka ovat olleet tietoisia tahallisesta salailusta ja lain kiertämisestä Veikkauksen ja Gtechin välisissä lehmänkaupoissa, on irtisanottava Veikkauksen organisaatiosta, ja asetettava syytteeseen teoistaan.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/01/27/mot-paljastaa-veikkaus-jatti-kilpailuttamatta-kymmenien-miljoonien-sopimuksen

Jos syyttäjä ehtii muilta kiireiltään, kun on useampaa kansanedustajaa vastaan nostettuja syytteitäkin työjonossa. Myös poliittisten nimitysten tekijät ovat viime aikoina olleet kovin kiireisiä, saa nähdä liikeneekö heiltä aikaa tällaiseen.

Ai niin, ja yhteistyö Gtechin kanssa tulee lopettaa. Mätä omena on kerättävä pois pilaamasta maisemaa.

Veikkauksen johto ja Gtech pyrkivät tekemään laittomasta laillista, vaikenemalla sopimuksesta ja pidättäytymällä toteuttamasta sitä puolen vuoden määräajan yli. Tämä tapaus antaa inspiraatiota lakiehdotukselle:

LEX VEIKKAUS

Laki joka määrää, että kilpailuttamatta jätetty hankinta voidaan riitauttaa puolen vuoden ajan siitä kun sopimus on tullut *julkisesti tietoon*. Joten asian pitäminen salassa puolen vuoden ajan ei enää olisi keino tehdä laittomasta laillista.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu