Voimistelu on sairas(tuttava) laji

Kaikki urheilu ei ole tervettä. Voimistelu on esimerkki lajista, jossa Suomen kaltaisen maan kannattaisi lopettaa haikaileminen kansainvälisestä menestyksestä arvokisoissa. Lajin huipputasolla pärjää vain anoreksian voimin, ja se on liian kova hinta maksettavaksi kansallisesta ylpeydestä, tai yhtään mistään, että nuoria tyttöjä painostetaan olemaan syömättä, jotta he eivät kasvaisi muodokkaiksi naisiksi.

https://yle.fi/a/74-20005264

Suomi ei osallistu juniorien euroviisuihinkaan, eettisistä syistä. Niihin osallistuu lähinnä vain itä-blokin maita. Eiköhän lisätä voimistelu samaan sarjaan asioita, joita ei pitäisi tehdä liian tosissaan liian nuorena. Kyllä ne harvinaiset yksilöt teini-iän jälkeen seuloutuvat esiin, joille luontoäiti on antanut ihan luonnostaan sorean ruumiinrakenteen, joka on tässä balettimaisessa lajissa edellytys menestykseen huipputasolla, jossa sopivasti lihavat ja muodollisesti pätevät naiset eivät paljon juhli.

+2
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu