Tapansa parantanut (tai jopa lähes viaton) Wille Rydman liittyi Perussuomalaisiin

Wille Rydman on liittynyt Perussuomalaisiin, varsin odotetusti.

https://www.willerydman.fi/blogi/2023/1/3/liityn-perussuomalaisiin

Kokoomus ei katsonut tarvitsevansa Rydmania Helsingin vaalipiirissä, kuten Markku Huusko kirjoittaa päivän blogissaan. Rydmanin äänisaalis saattaa muodostua suuremmaksi Perussuomalaisten kuin Kokoomuksen listoilla.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/markkuhuusko/wille-rydmanin-lahto/

Vasemmistossa (ja vähän oikeistossakin) tullaan kuittailemaan ainakin vaaleihin asti Rydmanille ja Perussuomalaisille Rydmanin menneisyydestä aktiivisena romanttisen kiinnostuksen osoittajana alle 16-vuotiaita tyttöjä kohtaan, vaikka siinä ei aihetta esitutkintaan olekaan poliisin kannalta, koska mikään tilanne ei edennyt tarpeeksi pitkälle.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8772028a-d2d9-4dbe-b41e-911ffd572e1f

En heitä ensimmäistä kiveä, koska vain syyttömillä on varaa tuomita muita, mutta syyttömiä löytyy kyllä paljon, siitä päätellen että syyttäjiä löytyy niin monia. Ovatko he kaikki täysin viattoman elämänhistorian eläneitä, sitä en tiedä. Rydman ei viestittele 14-vuotiaille tytöille enää nykyään, siihen voimme luottaa minun käsittääkseni.

Perussuomalaiset saa poliittisesti hyödyllisen vahvistuksen omaan nykyiseen linjaansa, johon kuuluu kriittisyys Euroopan Unionin liittovaltio-kehitykselle ja taloudelliselle yhteisvastuulle, mutta myös varaukseton kannatus NATO-jäsenyyden edistämiselle.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja: Suomesta Sveitsi 2.0.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu