YLE julistaa taas ”totuuksia” tisseistä, ei Suomen Pravdaa pysäytä mikään

Virallinen totuus kuullaan valtion viralliselta uutistoimistolta. Suomen Pravdaa ei pysäytä mikään. Jos YLE haluaa uutisoida jostain aiheesta epätasapainoisesti, puolueellisesti, tai lobatakseen systemaattisesti jotain tiettyä ideologiaa, niin YLE tekee sen ja sillä hyvä. Tarvittaessa vaikka monta vuotta putkeen. Sille asialle ei ole pysäyttäjää. Ei löydy sellaista tahoa, joka vaatisi valtion uutistoimistolta neutraaliutta, puolueettomuutta ja tasapainoisuutta.

Varma kesän saapumisen merkki on YLEn julkaisema uutisten sarja, jossa lobataan sellaista marginaalista äärifeminististä ajattelutapaa, että naisen rinnat ja nännit ovat täysin sama asia kuin miehen paljas ylävartalo, ja yhteiskunnan (sekä jokaisen ihmisen) tulisi suhtautua niihin samalla tavalla. Valtion uutistoimistolta odottaisi neutraalimpaa lähestymistä tähän(kin) aiheeseen kuin yhteiskunnan anarkistisesta marginaalista suurennuslasin kanssa löydettyjen tahojen mielipiteen muotoileminen suorastaan ainoaksi oikeaksi totuudeksi. Mitään muuta totuutta YLE ei ole viime aikoina kertonut olevan olemassa tästä asiasta, ei ainakaan siten että minä olisin huomannut. Moneen vuoteen.

Tämän kesäinen, myötähäpeää aiheuttava YLEn äärifeministinen tissi-kavalkadi sisältää ainakin kolme uutista ja yhden TV-tuotannon ”Nännit rannalla”. Sesongin avausjaksossa toimittaja Sanna Ihalainen kertoo totuutena, että ”amerikkalaisten seksivastaisuus” on syynä siihen, miksi Suomessakin nännien näyttäminen julkisesti on tabu. Syyllinen on kuulemma uskonnollinen liike nimeltä puritanismi, joka sanelee jopa Facebookin ja muiden suurten some-jättien käyttöehdot.

https://yle.fi/uutiset/3-11922603

Jos minulta olisi kysytty, olisin selittänyt tuon saman asian siten, että Facebook on liikeyritys, joka tavoittelee mahdollisimman suurta asiakasmäärää. Paljaisiin rintoihin negatiivisesti suhtautuvia tahoja, esimerkiksi lapsiperheitä, löytyy maailmasta niin moninkertaisesti enemmän kuin nudisteja ja anarko-feministejä, että kaupallinen intressi on tässä aika selkeä, kumpaa tahoa kannattaa miellyttää jos haluaa rakentaa globaalin imperiumin.

No olisihan tälle ongelmalle olemassa toisenlainenkin ratkaisu. Jokaiselle sosiaalisen median käyttäjälle omat henkilökohtaiset asetukset, joiden perusteella palvelu näyttäytyy juuri sinulle puritaanisena, feministisenä, nudistisena, tai jopa hedonistisena. Moniulotteinen virtuaalinen ihmisten yhteisö. Ehkä joskus näemme vielä päivän, jolloin Facebook joutuu taipumaan mahdottomien eri suunnilta tulevien vaatimusten edessä, ja ratkaisu ongelmaan on jotain tällaista.

Kesäkuussa YLEn tissi-uutisointi sai jatkoa vuotuisella anarko-feministisen Cult Cunth -ryhmän väkisin keksityn skandaalin uutisoinnilla. Nämä ovat niitä samoja tyyppejä, jotka paljastivat nännin suorassa lähetyksessä presidentin linnassa itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, saadakseen nimen lehteen seuraavana päivänä. Ja jotka joka kesä järjestävät tissi-flashmobin jollain uimarannalla. Tällä kertaa he keksivät ylittää YLEn uutiskynnyksen menemällä Tampereella Rauhaniemen kylpylään ja rikkomalla järjestyssääntöjä, jotka edellyttävät naisilta yläosan käyttöä sekasaunassa. Heille annettiin moitteet järjestyssääntöjen rikkomisesta. Ei muuta kuin soitto YLEn toimitukseen luotetulle kaverille, ja nimi uutisiin.

https://yle.fi/uutiset/3-11981539

https://yle.fi/uutiset/3-11987112

Toimittaja Mari Jäntti sai Rauhaniemen tissi-skandaalin jatkoksi vielä toisen sensaatiomaisen aiheen seuraavana päivänä, kun Helsingin uusi pormestari Juhana Vartiainen esiintyi Helsingin Sanomissa ilman paitaa. Ettäs kehtaakin. Epäreilua, että mies saa uida ilman paitaa mutta nainen ei.

Nämä ”journalistit” ovat melkoisia velmuja. Löytävät aina haastateltavaksi jonkun tavallisen kansan arjesta vieraantuneen oudon linnun, joka julistaa tieteellisenä totuutena ihan täyttä puuta heinää. Ja mikä tärkeintä, juuri sellaista puuta heinää, jota toimittaja (tuo neutraalin ja totuudenmukaisen tiedonvälityksen esikuva) haluaa lobata kansan mieliin uudeksi totuudeksi. Toimittaja Jäntti löytää haastateltavaksi dosentti Leena-Maija Rossin, joka kertoo että syyllinen on hetero-patriarkaalinen kulttuuri, jossa miehet määrittelevät miten nainen saa pukeutua.

Jos minulta olisi kysytty, olisin selittänyt että enemmistö naisista kannattaa rintojen peittämistä julkisella paikalla. Naisiin kohdistuu jo nykyäänkin aivan riittävästi ulkonäkö-paineita, mutta meikkien ja kehon muotoa muokkaavien alusvaatteiden avulla he pystyvät väärentämään itsestään sen ihanteen näköisen, jota he vaativat itseltään. (Ja kuvittelevat ympäröivän yhteiskunnan vaativan heiltä.)

Jos rintsikat otettaisiin naisilta pois, ulkonäköön kohdistuvat paineet kohoaisivat entisestäänkin. Ja mikä pahinta, asialle ei voisi tehdä juuri mitään. Vaikka tilillä olisi pari kymppitonnia plastiikkakirurgiaan, kirurgin veitsi tekee syviä haavoja, jotka eivät parane koskaan. Täydellistä lopputulosta ei ole mahdollista saavuttaa nykyisellä lääketieteen teknologialla. Keskiverto nainen voi saavuttaa täydellisyyden vain alusvaatteiden avulla. Peittämällä ja huijaamalla. Siksi naiset rakastavat alusvaatteita, eivätkä poliittisesti kannata ajatusta yläosattomuudesta yhteiskunnallisena normina. Naiset ylläpitävät erittäin mielellään kartellia, joka kieltää anarko-feministeiltä vapaan kilpailun tässä asiassa julkisella paikalla.

Siksi Cult Cunthin porukka on äärimmäisessä marginaalissa poliittisesti ja yhteiskunnallisesti. Vaikka YLEn toimittajat kertoisivat kuinka monta kertaa kansalle totuutena, että syyllinen tissi-vihaan ovat miehet ja patriarkaalinen ajattelutapa. Tämä ajattelutapa pysyy marginaalissa ainakin niin kauan, kunnes plastiikkakirurgiasta tulee halpaa, nopeaa ja täysin arvetonta. Se tuskin toteutuu meidän elinaikanamme.

On epäselvää, kumpi osapuoli lausuu YLEn uutisessa väitteen, että ”eri sukupuolten nännit ovat samalla tapaa erogeenisiä kohtia”. Lainauksia ei ole merkitty selkeästi, joten en tiedä onko tuo sitaatti professori Rossilta, vai toimittajan omaa pohdintaa. Vastoin totuutta se on joka tapauksessa. (Teki mieli kirjoittaa, että se on täyttä hevonp***aa.) Nämä ihmiset eivät ole niin tyhmiä, etteivätkö he sitä tietäisi. He valehtelevat ihan tahallaan, koska ideologia on heille tärkeämpää kuin totuus.

Sukupuolten moninaisuuden äärettömästä skaalasta löytyy varmasti muutama epätavallinen yksilö, jonka geenit ovat harvinaisessa asennossa, mutta isossa kuvassa naisen nänni on seksuaalisen kiihottumisen yhteydessä näkyvän ja tuntuvan erektion saavuttava keskeinen osa naisen seksuaalisuutta ja seksiä. Miehen nänni ei merkitse mitään seksuaalisesti eikä eroottisesti useimmille miehille, ja harvoille naisillekaan. Joudun tunnustamaan, että minulla ei ole koskaan ollut erektiota näissä ruumiinosissa, ja nyt kun pohdiskelen asiaa, en edes keksi miten saisin niihin erektion. Jääpalalla kai sitten. Jäätävän seksikästä.

Ihmislajin biologisen diformismin (sukupuolten taipumus painottua kahteen yleisimpään muotoon, jotka ovat mies ja nainen) yksi ilmentymistä on se, että naisen vartalo on seksuaalisissa soidinmenoissa useimmiten pääasiallinen objekti, ja mies on pääasiallinen subjekti. Vihervasemmisto mielellään kuvittelisi maailman, jossa tämä ei ole totta. Mutta totta se on silti. On paljon tutkimuksia, joissa on haastateltu ihmisiä ja kysytty, mitä he ajattelevat seksin tai orgasmin aikana. Molempien sukupuolten yleisin vastaus on: pariskunnan naispuolisen osapuolen vartaloa. Miehet katselevat ja ajattelevat naisen vartaloa, ja myös naiset tilastollisesti ajattelevat seksin aikana enemmän omaa vartaloaan kuin miehen vartaloa. Miltähän minä näytän? Olenko varmasti nyt seksikäs?

Pahat miehet ja heidän patriarkaalinen kulttuurinsa eivät ole syyllisiä tähän biologiseen viitekehykseen. Syyllinen on biologia itse. Kannattaa tehdä rauha olemassaolonsa kanssa. Muuten siitä tulee tarpeeton sota, joka ei pääty koskaan. Useimmat ihmiset ovat tämän tajunneetkin, ja elävät sulassa sovussa ihmislajin luontaisten synnynnäisten ominaisuuksien kanssa.

Valtion virallinen totuuskanava YLE voisi kertoa kaiken tämän, jos journalistin etiikkaan kuuluisi kertoa kansalle totuus. Tätä YLE ei kuitenkaan tee, vaan toistelee jopa vuodesta toiseen omaa totuuttaan, joka ei ole totuus lainkaan. Miten niin pieni marginaalinen joukko anarko-feministisiä ääriajattelijoita voi hallita ja vääristellä valtion virallisen uutistoimiston linjaa tällä tavalla, siinä on kysymys johon kannattaisi löytää vastauksia. Siinä on ongelma, joka pitäisi korjata.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu