Suomeen tulee oikeistohallitus

Suomeen näyttää tulevan oikeistohallitus. Orpo ilmoitti Kokoomuksen aloittavan hallitusneuvottelut Perussuomalaisten, Kristillisdemokraattien ja RKP:n kanssa. Mikäli hallitus muodostetaan on se Suomen oikeistolaisin.

Tiedämme, että Sipilän hallituksen leikkaukset osuivat kaikista heikko-osaisimpien elämään eniten. Kokoomus esittää nyt vieläkin kovempia leikkauksia. Lupaukset säästää esimerkiksi koulutus leikkauksilta johtaa siihen, että leikkauksia tehdään sotesta. Suomen puolustus vaatii lisää rahaa muuttuneen turvallisuustilanteen ja etenkin Natoon liittymisen myötä. Mitä tehdään, kun puolustusmenot kasvavat ja koulutuksesta ei leikata? Mennään uudelleen leikkaamaan sotesta. Tuleva hallituskausi oikeistohallituksen Suomessa tulee olemaan hyytävä.

Sosiaaliturvasta ja terveydenhuollosta leikkaaminen on Kokoomukselle niin tärkeää, että he ovat valmiita hyväksymään Perussuomalaisten halun kääntyä sisäänpäin. Hyvinvointivaltio tarkoittaa itselleni tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, kansainvälistä yhteistyötä, eriarvoisuuden vähentämistä, turvaa, toimeentuloa, tukea ja ennenkaikkea hyvinvointia kaikille. Nämä kaikki tulevat vähenemään, eli hyvinvointivaltio tällaisena ei tule jatkumaan.

Marinin hallitus on tehnyt runsaasti toimia sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamiseksi, tasa-arvon parantamiseksi, työllisyysasteen nostamiseksi ja koulutuksen rahoituksen parantamiseksi. Pelkään, että seuraava hallitus murentaa viimeisten neljän vuoden työtä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu