PS Puoluekokous Tampere

Olihan melkoinen spektaakkeli persujen puoluekokous. Lauantaina puolueen uskollinen aseenkantaja Sancho Putkonen hyökkäsi lavalle haukkuen koko median valehtelijoiksi, vääristelijöiksi, todeten” ettei näin törkeää vääristelyä persujen ministereistä hän ei ole nähnyt” ja kokous yleisö villiintyi aplodeihin, mutta tämä oli vasta lämmittelyä, itse marttyyri oli vasta tulossa lavalle. Ja sieltä sitten Purra ilmestyi ja tunnelma alkoi olla kuin helluntalaisten kokouksessa. Purra jatkoi samaa linjaa kuin Putkonen haukkuen median ja opposition valehtelijoiksi ja vääristelijöiksi, vakuudeksi hän siteerasi Erika Vikmanin laulunsanoja ja puhkesi krokotiilin kyyneliin ja puolueväki vaipui ekstaasiin, tunnelma oli konsanaan kuin Niilo Yli-Vainion teltassa, puolet pyörtymisen partaalla, loput raivoisasti seisten taputtaen. Ja kaiken kruunasi Suomen Sisun porukka joka järjesti kokouksen paikalla, muka spontaanisti, järjestö joka on Supo mukaan äärioikeistolainen.

Tänään näimme sitten kuka todella johtaa PS puoluetta, kun Halla-aho oli valittu presidenttiehdokkaaksi, niin puolueväki oli lähes pyörtyä onnesta, ja olisi luullut että hänet oli jo valittu presidentiksi. Huomion arvoista oli se, että Halla-aho sanoi puoleen päämääräksi EU irroittautumisen, mitenkä tämä sopii Orpon ajatuksiin, joka on korostanut, että EU:sta tehdään entistä vahvempi? Se jää nähtäväksi.

Tänään Purra piti linjapuheenvuoron, tavallista propagandaa paitsi lopuksi todeten ”PS ministerit eivät ole tehneet mitään väärää, joista heitä voisi moittia” Siis rasistiset kirjoitukset eivät ole mitään väärää, ei tämän selkeämpää kommenttia asiasta voi sanoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu