Ministeri Pekkarisen perheen tuulivoimabusinekset

Vajaa pari vuotta sitten Lappilainen ilmaisjakelulehden toimittaja Pahajoki haastatteli Mauri Pekkarista ja kysyi Pekkarisen perheen kytkösksistä tuulivoimaan. Pekkarinen antoi ymmärtää, että joku hänen tyttärensä entinen poikaystävä oli kai opiskellut jonkun verran tuulivoimasta ja heittäytyi muuten tietämättömäksi koko kyseisen poikaystävän tekemisistä.

Pari viikkoa sitten Pekkarinen antoi lausuntoja lehtiin, jossa hän kiirehti tuulivoimarakentamista ja moitti virkamiesten asettavan esteitä rakentamiselle ja mainitsi muun muassa jotain jääkaapin hurinasta, joka vastaa tuulivoiman meteliä.Ilmeisesti tämä esiintulo oli tilattu Taaleritehtaalta tai Tuulivoimayhdistykseltä.

 

Tänään Iltlehti julkaisi artikkelin,jossa on aika juurta jaksain pengottu Pekkarisen perheen sidokset tuulivoimarakentamiseen ja varsinkin se, että entisestä poikaystävästä oli tullut vävy ja tyttären sukunimikin oli yllättäen muuttunut ja molemmat ovat kurkkuaan myöten olleet jo vuosi kausia sidoksissa eri yhtiöiden välityksellä tuulivoimabusineksessa.

Asia on paljon vakavampi kuin Hautalan tapaus, jossa kysymys oli vain ykkössatasista. Pekkarisen tapauksessa puhutaan kymmenistä miljoonista. 

Kysymys kuuluu millä eväillä Suomi on maailman vähiten korruptotituneita maita?

 

Jaakko Ojaniemi

JaakkoJuhaniOjaniemi

Dipl.ins. Liikkuu luonnossa, lukee ja kirjoittaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu