Päästökauppa – Euroopan suurin huijaus.

Yle:n ulkolinjan tanskalainen dokumentti (7.11.2013)  paljasti kuinka EU:n päästökaupan avulla huijarit ja ammattirikolliset ovat rikastuneet ainakin 15 miljardia euroa. Sama ohjelma paljasti kuinka tietämätön, naiivi ja jopa välinpitämätön EU:n tanskalainen ympäristökomissaari Connie Hedegaard on.

 

http://areena.yle.fi/tv/2049954

 

Päästökauppaa on käyty vuodesta 2005 ja seurauksena on ollut vain, että päästöt ovat ratkaisevasti lisääntyneet ja tulevat koko ajan lisääntymään. Päästökaupan hyötyjinä ovat olleet ainoastaan järjestäytynyt rikollisuus ja energiayhtiöiden windfall-voitot. Toki päästökauppa on hyödyntänyt myös sitä EU:n virkamiesarmeijaa, joka ylisuurilla palkoilla Brysselissä päästökauppaa pyörittää. Siis työllistävä vaikutus.

 

Suurin häviäjä on joka maassa ollut sähkön loppukuluttaja, joka on maksanut kohonneena sähkön hintana niin mafiapomojen rikastumisen kuin Fortumin Mikael Lilliuksen ylisuuret ja täysin ansiottomat windfall-voittojen mahdollistamat bonukset.

 

Kun tähän vielä lisätään tuulivoimarakentamisessa toimivat rikollisjärjestöt, voidaan vihreän ideologian ympärillä toimivan lainsäädännön ja teollisuuden olevan Euroopan suurin huijaus ja rikollisuuden pesäpaikka kautta aikojen.

 

Italian Mafia mukana tuulivoimarakentamisessa.

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/bulvaani_mafia-8769

9 miljoona £ kyseenalaisia bonuksia ilmastovirkamiehille.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2301368/The-9million-bonus-bonanza-dished-green-energy-bureaucrats.html#.UVfR60QiuZQ.google_plusone_share

Tanska mukana tuulivoimarakentamisen korruptiossa.

http://cphpost.dk/commentary/opinion/opinion-myth-denmark-corruption-free-country

0
JaakkoJuhaniOjaniemi
Kemijärvi

Dipl.ins. Liikkuu luonnossa, lukee ja kirjoittaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu