EUn liittovaltio tuhoaa Suomen metsänhoidon, kielen, suvereniteetin ja suomalaisen kulttuurin.

EUn liittovaltiota ajetaan nyt kuin ”käärmettä pyssyyn”. Se on Ranskan ja Saksan ylivaltaan pyrkivä suurvalta-liittovaltioprojekti. Nyt sen yksi ajankohtainen ilmentymä on komission halu kaapata Suomen metsät määräysvaltaansa. Toteutuessaan liittovaltio hävittäisi Euroopasta kaikki pienet kielet ja kulttuurit mukaan lukien Suomen kielen ja kulttuurin.

Ilman kansan, suvereenin kansallisvaltion ja kansallishengen olemassaoloa ei voi lainkaan olla mitään ”kansainvälisyyttä”. Eihän sellaisten välillä voi mitään olla joita ei joko ole olemassa tai joiden ei toivota olevan olemassa.

Eurooppalaisten kansallisvaltioiden vahva perusta ovat niiden omat kielet ja kulttuuri joista yksi on suomen kieli ja kulttuuri. Näiden säilyttäminen ja vahvistaminen tulee olla kaikessa valtiovallan toiminnassa Suomessa ykköstavoitteena kaiken muun yläpuolella.

Näitä kieliä ja kulttuureita on EUssa muistaakseni 27 kappaletta. Tämä on ratkaiseva este EUn liittovaltion muodostamiselle. Joka väittää ettei niin ole katsokoon Katalonian tapausta, Skotlannin tapausta, Irlantia ja Neuvostoliiton historiaa joissa kaikissa on tullut suuria vaikeuksia kun omakielinen ja -kulttuurinen kansallisvaltio on alistettu toisen valtaan.

Suomi on meidän suomalaisten koti jonne on mukava tulla, jossa on hyvä asua ja olla niin kauan kuin saamme määrätä omista asioistamme.

Kansallismielisyys on terve ja normaalisti ajattelevien ihmisten ominaisuus. Neuvostoliitossa, sosialismissa ja EUssa kauniista puheista huolimatta kansallismielisyys on kaikissa pyritty tukahduttamaan jotta sosialistit voisivat työntää kätensä nykyistäkin syvemmälle muiden taskuihin. Epäterve kansallismielisyys pyrkii toisten kansojen alistamiseen kuten esim. Ranska ja Saksa nyt EUn suurvalta-liittovaltioprojektinsa avulla pyrkivät.

Terve kansallismielisyys näkyy siinä että Suomessa Huuhkajat ovat Suomen ja suomalaisten oma joukkue ja kaikki urheilua seuraavat aidosti suomalaiset liputtavat Suomen futisjoukkueen puolesta.

Poikkeuksena tästä on pääministeri Sanna Marin joka on ilmoittanut vaalikyselyssään ettei ole kodin, uskonnon ja isänmaan kannattajia vaan kannattaa ”kansainvälisen työväenluokan solidaarisuutta” mitä se sitten lieneekin.

EUn etelä-Eurooppaan menneistä liittovaltiokehitystä vauhdittavista Suomen miljardeista päätellen Marin seisoo vankasti näiden arvojensa takana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu