Helsingissä puukkojengit terrorisoivat kaupungin keskustaa ja HS sensuroi asiasta kirjoittelun

Seuraavan kirjoituksen HS sensuroi tänään 2.7.2021 jättäen tämän julkaisematta :

Ruotsissa on juuri tapettu poliisi hänen oltuaan rauhoittelemassa häiriköiviä nuoria. Ajan mittaan tällainen lienee todellisuutta myös Suomessa.

Helsingin keskustaan on poliitikkojen veronmaksajien piikkiin ottamalla velkarahalla rakennettu hieno keskustakirjasto jota toivotaan erityisesti tietenkin nuorten ahkerasti käyttävän. Nyt se on kohta käytännössä mahdotonta koska aluetta terrorisoivat puukkojengit ja riitapukarit estävät nuorisoa käyttämästä kirjastoa jolloin vastuulliset vanhemmat joutuvat kieltämään lapsiaan menemästä sinne.

Tässä näkyy räikeästi että Helsingin apulaispormestarit ovat kyvyttömiä puuttumaan kaupunkilaisten arkiongelmiin. Tuo turha joukko tekee ns.poliittista ohjausta mikä palvelee vain puolueorganisaatioissa kasvatettujen broilereiden tavoitteita. Tämä väkivaltaongelma kaupunkilaisia terrorisoivine puukkojengeineen on vain päättämättömyyden jäävuoren huippu.

Olemme tienhaarassa haluammeko täällä Suomessa valita Ruotsin tien ja väistellä jatkossa luoteja vai teemmekö asialle jotain.

HS mukamas pyrkii olemaan sananvapauden esitaistelija ja demokratian äänitorvi. Kun valtalehti HS ei suvaitse totuudenmukaista keskustelua tällaisesta erittäin merkittävästä, joskin varsin ikävästä asiasta, vaan hyssyttelee, niin miten mitään todellisia korjauksia voidaan saada aikaan?

+25

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu