HS vapaan maahanmuuton asialla – kirjoitus jonka HS sensuroi 20.7.2021

Tänään 20.7.2021 Anna-Sofia Berner kirjoittaa HSssä kolumnissaan vapaasta liikkumisesta.

Kirjoittaja mainitsee asiasta mm. seuraavaa: ”ME EU-Suomessa kasvaneet hemmotellut maahanmuuttajat olemme pandemia-aikana törmänneet rajoihin meille uudella tavalla. Emme saa tarvittavia papereita. Eksymme byrokratiaan………………Kehittyvistä maista lähteneille maahan­muuttajille sama on arkea. Rajat ovat heille korkeita, ja jos onnistuu muuttamaan uuteen maahan, entinen elämä voi jäädä kokonaan taakse.”

Näinhän asia varmaan osittain on. Minusta on kuitenkin hyvä että rajat ovat korkeita ja niiden pitäisi olla nykyistäkin korkeammat.

Sanoisin, että Eurooppaan suuntautuvassa maahanmuutossa on mukana kaksi osapuolta: 1) Afrikan ja Aasian leveämpää leipää etsivä parissa vuosikymmenessä kaksikertaiseksi kasvava väestö ja 2) Euroopan EU-maat joista leveämpää leipää etsitään.

Esim. Afrikassa väkiluvun arvioidaan kasvavan 1.2 miljardista kahteen miljardiin vuoteen 2040 mennessä. EUn väkiluku huitelee nyt noin 600 miljoonan paikkeilla.

Ei tarvitse olla mikään rakettitieteilijä tai ruudinkeksijä ymmärtääkseen että miljardin afrikkalaisen ja sen lisäksi esim. viidensadan miljoonan aasialaisen tunku Eurooppaan tulee romahduttamaan kaikki Euroopan yhteiskunnat, ellei maahanmuuttoa panna Tanskan lailla kuriin. Asian hoito vaatii järkeä ja aikaa. Siinä on EUlle sen tämän hetken tärkein työmaa johon elvytyspaketin rahojen pääosa tulee haihattelun sijasta käyttää.

+28

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu