Kepun Vanhanen haluaa viedä kaupunkien autokansalta tuhkatkin pesästä.

Mikropuolue Kepun valtiovarainministeri Matti Vanhanen on taas ehdottamassa SDPn ja Vihreiden tukemana poskettomia kaupunkien autokansan veronkiristyksiä. Vanhanen haluaa kuristaa kaupunkien autokansaa niin että kaupunkilaiset vielä kaiken muun jo nyt maksamansa lisäksi maksaisivat vielä suuren osan maaseudulla asuvien bensakuluista.

Suurilla kaupunkiseuduilla asumiskustannukset ovat jo nyt kolmin-nelinkertaiset maaseutuun verrattuna ja tämän päälle kaupunkiseutujen kunnallisverojen tuotosta kipataan suuri osa maaseudun kuntien asukkaille. Autoilijoilta kerätään nyt veroja 8 miljardia ja vain 2 miljardia menee todelliseen liikenteen ylläpitoon. Lopusta autoilijoilta kupatusta rahasta suuri osa menee Kepun järjettömiin aluehankkeisiin. Lisäksi hallitus on lahjoittamassa kolme miljardia Suomea rikkaammille maille. Vieläkö pitäisi rokottaa kaupungissa asuvia autoilevia lapsiperheitä ja eläkeläisiä lisää?

Ei pidä sanon minä. Jo riittää autokansan rokottaminen. Vaaleissa tavataan ja autokansa äänestää Kokoomusta, Perussuomalaisia ja Kristillisiä eli autokansan puolta pitäviä tolkun puolueita.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu