Sananvapaudesta

Merkittävä viimeaikainen kohun aihe ovat olleet Päivi Räsäsen kommentit homoseksuaaleista. Räsästä ollaan haastamassa oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vaikka hän ainoastaan siteeraa raamatun lauseita. Tämä on surullinen kuva  sananvapauden tilasta Suomessa vuonna 2020. Kulttuurimarxilaiset yrittävät tukkia toisella tavalla ajattelijoiden suut.

PS kansanedustaja Sebastian Tynkkysen mukaan, joka on itse biseksuaali ja ollut mukana homoliikkeessä, todellisena tavoitteena on sukupuolineutraalius kaikilla tasoilla.

Tynkkynen kokosi arvion tästä kehityskulusta Setan, Trasekin, homo-vaikuttajien ja oikeusministeriön selvitystyöryhmän tavoiteasettelujen pohjalta. Kyse ei siis ole mistään salaliitosta, vaan tavoitteet on kirjattu julkisiin lähteisiin.

Tynkkynen ennakoi, että arvoliberaalit palaavat kirkkoon, ja pian uskonnollisten yhdyskuntien on valtion viranomaisvaltaa käyttävinä vihittävä samaa sukupuolta olevat yhteisönsä jäsenet, tai ne menettävät vihkioikeutensa. Tämän seurauksena uskonnolliset yhdyskunnat luopuvat vihkioikeudestaan evankelisluterilaista kirkkoa lukuun ottamatta.

Tynkkysen mukaan seksuaalivähemmistöjen järjestöt saavat yhä lisää julkista rahallista tukea, ehto lisääntymiskyvyttömyydestä juridista sukupuolta vaihdettaessa poistetaan, perusopetuksen opetussuunnitelmaa muutetaan niin, että se velvoittaa opettajia pitämään seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden opetuksessa esillä. Poliisit saavat erilliset homo-viharikosyksiköt Ruotsin malliin. Erilliset liikuntaryhmät pojille ja tytöille lakkautetaan ja rahoitusta sukupuolenkorjausleikkauksiin lisätään.

Kolmas sukupuoli kirjataan lakiin. Lopulta säädetään lukumääräneutraali rekisteröity suhde, ja avioliitto poistetaan lainsäädännöstä. Julkisiin tiloihin on rakennettava sukupuolineutraalit vessat ja suihkut. Sukupuolen korjaamisen alaikäraja, nyt 18 vuotta, poistetaan. Ei riitä, että ”edistyksellisten” sukupuolikäsitysten opettamisesta tulee kouluissa pakollista, vaan lisäksi perinteisen heteroparisuhdemallin opettamisesta tulee uskonnollisissa yhteisöissä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolainsäädännön nojalla kiellettyä, eikä sitä estä edes uskonnonvapaus. Päätepisteessä sukupuoli poistetaan laista kokonaan, ja etunimetkin sukupuolineutraloidaan.

On ennenkuulumatonta ellei tällaista kehitystä saa Suomessa vastustaa jos on asiasta eri mieltä kuten Päivi Räsänenkin on. Vapaus on arvo sinänsä, ja länsimaisen sivilisaation piirissä se on yksi perusarvoista. Muitakin arvoja on, ja niiden keskinäinen järjestys saattaa usein nousta aidoksi ongelmaksi mutta sanan- ja ajatuksenvapaus, on kuitenkin erityisasemassa. Sen olemukseen kuuluu, että se on luovuttamaton. Vapauden luovuttaminen johtaa siten väistämättä sen vastakohtaan, orjuuteen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu