Suomi on jäämässä Venäjän armoille.

Tilannekuva ei meillä Suomessa Ukrainan tilanteen suhteen näytä vastaavan todellisuutta.

Venäjän johto väittää että tilanteen syynä on huoli Venäjän turvallisuudesta.

Todellisena Venäjän liikkeellepanevana voimana ja motiivina tässä tilanteessa kuitenkin on, että Venäjällä on pitkän tähtäyksen suunnitelma laajentaa oma alueensa käsittämään Suomen, Ruotsin, Ukrainan ja Valko-Venäjän alueet. Tämä suunnitelma on venäläisen Aleksander Duginin laatima, suunnitelma on täysin julkinen ja se on kaiken tämän hetkisen toiminnan taustalla.

Laajentumisen esteeksi muodostuisi, jos kaikki Venäjän reunavaltiot kuuluisivat Natoon. Tästä syystä Venäjä haluaa erkaannuttaa Baltian maat Natosta ja estää Suomen, Ruotsin ja Ukrainan liittymisen Natoon.

Suomessa ei tätä ymmärretä, vaan luullaan että Venäjän turvallisuushuolet ovat aitoja. Siksi myös ajattelu on harhaista ja johtopäätökset ovat vääriä.

Suomen umpisuomettuneet poliitikot eivät uskaltaneet viedä Suomea Natoon 1990-luvulla mutta älykkäät Baltit tajusivat tilanteen nopeasti ja tekivät oikean päätöksen. Tarja Halonen moitti tuolloin baltteja siitä että he eivät tunne Venäjää. Nykytilanteen valossa näkyy selvästi, että asia on päin vastoin, suomalaisilta poliitikoilta on ollut ja on pallo täysin hukassa.

Hyvää ja toivottavasti rauhallista Joulua, Jeesuksen syntymäpäivää meille kaikille.

+22

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu