Toverituomioistuimen sensuuri iski

Ulkomainosyhtiö JCDecaux ja Helsingin kaupungin liikennelaitos (HKL) päättivät poistaa maanantaina perussuomalaisten vaalimainokset.

Päätös syntyi mainoksen kerättyä paljon huomiota sosiaalisessa mediassa viikonlopun aikana. Sosiaalisen median itse itsensä nimittänyt vihervasemmiston toverituomioistuin jankutti somessa mainoksen olevan ”rasistinen”. Mainokset ehtivät olla katukuvassa viikon ajan. Woke on siis tunkenut Suomeenkin.

Toverituomioistuimet eivät ole, päinvastoin kuin vihervasemmisto luulee, osa Suomen oikeusjärjestelmää.

Jos jokin ihmisryhmä on oikeasti saanut Hekan asuntoja helpommin ja ohi muiden, on kysymyksessä yhteiskunnallinen ongelma eikä mikään ”rasismi”. Asia onkin kiireellisesti tutkittava koska perusteena mainosten poistolle oli että persujen vaalimainosten väitettiin olevan ”valheellisia” ja ”rasistisia”.

Se että HKLn edustaja, mainostoimisto ja toverituomioistuin väittävät mainoksen olevan rasistinen, ei lainkaan tarkoita että mainos todella olisi rasistinen. Kyseessä on HKLn, mainostoimiston edustajan ja toverituomioistuimen vaalimainosta koskeva mielipide, jonka mielipiteen mukaan nyt ollaan mainoksia poistamassa. Kyseessä ei siis ole lainsäädännön objektiivinen tulkinta koska tulkinnan tekee aina joku henkilö ja tulkinnat vaihtelevat esim. henkilöiden poliittisten katsomuksien mukaan.

HKLn, mainostoimiston ja toverituomioistuimen laintulkinnan tehneet henkilöt ovat siis tulkinnallaan ryhtyneet objektiivisen tietämyksen kaikesta omaaviksi ”ajatuspoliiseiksi” ja katsovat olevansa kykeneviä yksin arvioimaan ja määräämään mitä mainoksissa voi olla.

Olisi nyt reilua että tulkinnan HKLssä tehneet henkilöt tulisivat omilla nimillään esiin ja jos tulkinta on tehty ”toverituomioistuimessa” niin toverit tulisivat esiin. Tällöin voidaan sitten vaalien jälkeen katsoa, mitä asialle tehdään ko. henkilöiden osalta.

+29

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu