Turvapaikka-anomusten vastaanotto on itärajalla lopetettava ja maahantulo on estettävä fyysisillä aidoilla, nyt on kiire !

Omituista ettei itärajan raja-asemilla ole vieläkään Suomeen pääsyn estävää aitaa jossa on portti. Vain tällä tavoin raja voidaan oikeasti sulkea.

Kukaan tämän hetkisistä Venäjältä tulijoista ei ole todellinen pakolainen. Venäjä käyttää heitä työkaluna Suomen painostamiseksi jolloin ei ole kysymys mistään todellisista pakolaisista.

Kuka tahansa näyttää nyt pääsevän laittomasti kävelemällä tai pyöräilemällä Venäjältä Suomen puolelle sanomaan olevansa pakolainen ja haluavansa turvapaikan jolloin asiaa on pakko alkaa tutkimaan. Tällöin käytännössä henkilö jää pysyvästi Suomeen koska palautus ei ole mahdollinen. Tätä taustaa vasten on käsittämätöntä ettei koko rajaa ole suljettu aidoilla josta ei pääse kävelemään läpi.

Laiminlyöntien seurauksena ovat juuri ne vaikeudet joita Venäjä haluaa.

Yhden laittoman maahantulijan kustannukset ovat pitkässä juoksussa noin miljoona euroa. Esim. 100 laittoman maahantulijan pitkäaikaiskustannukset ovat noin 100 miljoonaa euroa. Samanaikaisesti poliitikot väittävät että tulijoiden määrät ovat vähäisiä mikä ei kustannusten näkökulmasta ole lainkaan totta. Käsittämätöntä on ettei rajaa ole nyt läpikävelyn estävällä aidalla suljettu.

Ottaen huomioon näistä laittomista maahan pyrkijöistä koituvat valtavat kustannukset raja-asemille rakennettavat aidat portteineen olisivat ehkä paras sijoitus minkä Suomen valtio on koskaan tehnyt.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu