Ukrainalle lisää järeitä aseita – ja sassiin

Missähän EUn alakomiteassa ja millähän aikataululla nyt käsitellään mitä aseita länsi voi lähettää Ukrainalle ettei vaan sota ”eskaloituisi” ja ettei lähetettäisi ”hyökkäysaseita”. Jens Stoltenberg sanoi tästä etteivät Ukrainan tapauksessa mitkään aseet ole hyökkäysaseita vaan kaikki ovat YKn peruskirjan mukaisia puolustusaseita.

Luin juuri The Timesista että lännelle on hirveä ”ongelma” kun Ukrainan joukot eivät mukamas ”osaa käyttää” länsimaista aseistusta. Olisiko ihan ylivoimaista laittaa suljettuun youtubeen tai netin simulaattoreihin opetusmateriaalit ko. aseiden käytöstä?

Tiedän että joku alkaa kotkottamaan ettei youtubesta taikka netin simulaattoreista voi oppia mitään jne. Todellisuudessa tuo väite ei pidä lainkaan paikkaansa. On tietenkin selvää että tyhmä ei tietenkään voi oppia mitään mistään. Youtube ja netin simulaattorit ovat ylivoimaisesti nopein tapa opettaa erittäin monimutkaisia asioita nopeasti ja aseiden käyttö on nopeinta opettaa niillä.

Hop, hop, nyt on kiire, Putin on pysäytettävä ja Ukrainan on vallattava Krim voitonpäivään mennessä takaisin. Vaikka tästä eivät putinistit tykkää, tämä on nopein tapa päättää sota ja suista Putin vallasta.

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu