Vihervasemmiston änkyrät haluavat diktatuurimaiden tapaan kieltää arvostelun ja tukkia suut

Kulttuurivallankumous on meneillään monissa yhteiskunnan instituutioissa, kuten kouluissa ja yliopistoissa. Nykyisen kulttuurivallankumouksen heijastumia ovat Elokapina, Black Lives Matter -liike, sukupuoliaktivismi sekä intersektionaalinen feminismi.

Vihervasemmiston hyökkäyksen kohteina ovat yksilö ja yksilönvapaudet, tieteellinen objektiivisuus sekä ihmisten välinen mahdollisuuksien tasa-arvo.

Kulttuurivallankumous on tunnettu ilmiö etenkin Yhdysvalloissa, jossa arvo- ja tulonjakokysymyksiin ja globalismiin suhtautuminen jakaa kansaa. Internet toimii usein näyttämönä vastakkainasettelulle.

Intersektionaalisen feminismin, Elokapinan, Black Lives Matter-liikkeen, sukupuoliaktivismin ja vihersosialismin mukaisessa kastijärjestelmässä ihmisen oikeudet, kuten puheoikeus on kiinni siitä, millaisiin vihervasemmistolaisiin uhrikategorioihin hän kuuluu. Ellei niihin kuulu ei ole puheoikeutta vaan sensuuri iskee kun kaikki mielipiteenilmaukset ovat mukamas ”vihapuhetta”.

Sen jolla on vääriä ei-vasemmistolaisia mielipiteitä, pyrkii vihervasemmisto some-hyökkäyksillä ja ilmiannoilla tuhoamaan taloudellisesti ja sosiaalisesti. Esim. USAn yliopistoissa on ilmiannoilla savustettu vääriä esim. kristillisiä mielipiteitä esittäneitä henkilöitä viroistaan. Mm. Barack Obama ja joukko nimekkäitä kulttuurihenkilöitä pitää tällaista toimintaa epäeettisenä ja länsimaisten arvojen vastaisena.

Vihervasemmiston cancel-aggressio on täysin väärä, ihmisoikeuksia ja alkeellisimpiakin eettisiä periaatteita rikkova lähestymistapa. Ihmisen oikeuksia ei pidä kiinnittää siihen, millaisiin oletettuihin tai todellisiin ryhmiin hän kuuluu. Ihmiset tulee nähdä yksilöinä eikä jonkin vihervasemmiston määrittelemän keinotekoisen ryhmän jäseninä, jota mielipiteiden vuoksi voi vihata ja joka mielipiteidensä vuoksi pyritään taloudellisesti ja sosiaalisesti tuhoamaan.

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu