Vihreät ajamassa paperitehtaat Suomesta tekemällä Suomen metsistä suojelualueen

EU-yrittää maailman kunnianhimoisimman vihreän ympäristöministeri Krista Mikkosen suosiollisella avustuksella käytännössä tehdä koko Suomesta suojelualueen EUn metsädirektiivejä nyt parhaillaan uusittaessa. Metsien normaali hyödyntäminen Suomessa kiellettäisiin jolloin loppukin metsäteollisuus ja paperitehtaat siirtyisivät täältä muualle ja Suomen työttömät ja veronmaksajat maksaisivat EU-paketin lisäksi tämänkin tajuttoman vihervouhotuksen laskun.

EU-alueella keskimäärin 37 prosenttia maapinta-alasta on metsän peitossa. Vähiten metsää EU-maissa kasvaa Britanniassa, Alankomaissa, Tanskassa ja Irlannissa, kussakin kymmenisen prosenttia maa-alasta. Saksassa on metsiä noin 30 % maapinta-alasta ja samoin monessa muussakin keski-Euroopan maassa.

Arkijärjen ja normaalin matematiikan mukaan todellisen hiilinielun suuruuden kussakin maassa määrää metsäpinta-alan osuus maan kokonaispinta-alasta. Onhan täysin selvää että suuri metsäpinta-ala imee enemmän hiilidioksidia kuin pieni. On muuten niin että maapallon todelliset keuhkot eivät ole Amazonin sademetsät vaan Suomen metsien kaltaiset pohjoisen metsät.

Suomessa on metsäpinta-alan osuus koko maanpinta-alasta 72 %. Suomen metsäpinta-alaosuuden mukainen metsien hiilinielu on siis noin 40-kertainen asukasta kohti keski-Euroopan ja Saksan metsien hiilinieluun verrattuna. Tätä ei mikään hiuksien halkominen muuksi muuta.

Arkijärjen mukaan siis Suomen on saatava keski-Eurooppaan verrattuna asukasta kohden 40-kertaisen metsien hiilinielun perusteella massiivisia helpotuksia omiin päästötavoitteisiinsa ja hakkuisiinsa eikä totuudenvastaisilla perusteilla huononnuksia näihin joita vihreät nyt yrittävät ajaa. Tietenkin vääristelemällä asioita voidaan yrittää saada EUn normit hyödyttämään jotain vihreiden poliittista tai Saksan ja Ranskan suurvaltapoliittista agendaa.

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu