Maassamme tapahtuva kansanmurha

Tässä kaksi kuvaa omasta pojastani, toinen kohdun sisältä ja toinen nyt noin viikko syntymän jälkeen kohdun ulkopuolelta.

Selkäpiitäni karmii, että hänetkin olisi yhteiskunnan toimesta voitu ’keskeyttää’ kohdun sisäpuolelle joku kuukausi takaperin. Saimme neuvolasta jopa lapun, jossa näkyi missä kohdissa keskeytys kätevästi tapahtuu. Ja että noin kymmenen tuhannen pienen ihmisen kohtalo Suomessa on juuri se joka vuosi. Viimekin vuonna yhteiskunta tappoi, niin kuin minä asian ymmärrän, kymmenen tuhatta ihmistä, suurimman osan ’sosiaalisista syistä.’

Kun kävimme ensimmäisessä ultrassa, kieltäytyi sen suorittaja puhumasta vielä syntymättömästä pojastani ihmisenä. Minulle itsepintainen puhuminen sikiöstä toi mieleen nämä sanat, jotka muuan englantilainen journalisti sanoi löytyvän pahantekijän käsikirjasta:

’First you dehumanize, then you kill.’

Niin se vaan on, vaikka minut tämän mielipiteeni johdosta pannaan asettaisiinkin: meidän suomalaisten teot juuri nyt, tuhannet abortit, tänä vuonna, tuovat mieleeni kansanmurhat. Ja se, että myös oma poikani olisi voinut olla uhri tuo vain tämän asian niin lähelle, että kokisin olevani se saksalainen, joka vaikeni, jos en mitään sanoisi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu