Vetovastuu vaihtuu

Tänään maanantaina 19.1.2015 Kokoomuksen Jyväskylän valtuustoryhmä sai yksimielisesti itselleen uuden puheenjohtajan, eversti evp Juha Suonperän. En ollut enää käytettävissä valtuustoryhmämme puheenjohtajaksi enkä myöskään varapuheenjohtajaksi. Haluan kuitenkin kiittää kaikkia minua tukeneita ja luottamuksensa ilmaisseita valtuustoryhmämme jäseniä, kiitos lämpimistä sanoistanne!

Näin valtuustokauden puolessa välissä oli sopiva aika tehdä puheenjohtajan vaihdos. Viime vaaleissa voimakkaasti uusiutunut valtuustoryhmämme on jo hankkinut kokemusta käytännön politiikasta eikä vaihdokseen liittynyt sen suurempaa dramatiikkaa. Asia oli myös esillä valtuustoryhmämme kokouksessa jo vuosi sitten, jolloin sanoin, että aion jättää tehtävän vuoden kuluttua. Se aika tuli nyt enkä nähnyt syytä muuttaa kantaani.

Sain toimia Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtajan vastuullisessa ja aikaa vievässä tehtävässä kuuden vuoden ajan ja haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Emme ehkä aina olleet samaa mieltä kaikesta, mutta eteenpäin on menty päivä kerrallaan. Viimeiset kaksi vuotta olen myös hoitanut sekä ryhmäpuheenjohtajan että Jyväskylän kaupunginhallituksen varapuheenjohtajan tehtäviä. Tämä yhdistelmä on ollut erittäin vastuullinen kokonaisuus, mutta sen vaatima ajan käyttö on ollut vähintäänkin haastavaa. Enää se ei minun kohdallani ollut mahdollista. Nyt halusin lisää aikaa esimerkiksi opinnoilleni kauppakorkeassa, läheisille ihmisilleni sekä harrastuksille ja omalle yritykselleni.

Politiikasta en ole luopumassa. Tarkoitukseni on jatkossa panostaa entistä voimakkaammin Jyväskylän kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana kaupungin asioihin. Haasteita meillä riittää, onhan esimerkiksi kaupunginjohtajamme vaihtumassa lähikuukausina.  Lisäksi Kokoomuksen valtuustoryhmä valitsi minut toimimaan jatkossakin toisena neuvottelijanaan, lämmin kiitos tästä luottamuksesta.

Haluan onnitella Juhaa valinnasta ja toivottaa voimia vastuullisiin tehtäviin. Lämpimät onnittelut myös upeille varapuheenjohtajille eli Pauliina Holm ja Katja Isomöttönen!

 

Tässä Kokoomuksen ryhmän tiedote 19.1.2015:

Juha Suonperä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

Kokoomuksen Jyväskylän valtuustoryhmä on pitänyt vuotuisen järjestäytymiskokouksensa maanantaina 19.1.15. Kokous valitsi ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi kaupunginvaltuutettu, eversti evp Juha Suonperän. 1. varapuheenjohtajaksi valittiin uutena Pauliina Holm ja 2. varapuheenjohtajaksi jatkamaan Katja Isomöttönen.

Suonperä on toiminut aiemmin ryhmän 1. varapuheenjohtajana ja aloittaa kautensa välittömästi. Valtuustoryhmän puheenjohtajana aiemmin toiminut Jaakko Selin ei ollut ajankäytöllisistä syistä käytettävissä, vaan keskittyy jatkossa kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajan tehtäviin. Valinnat olivat yksimielisiä.

Valtuustoryhmän neuvottelijoina toimivat jatkossa Suonperä ja Selin.

Lisätietoja:
Juha Suonperä, 045 266 8089 tai juha.suonpera@jkl.fi
Pauliina Holm, 040 585 7595 tai pauliina.holm@jkl.fi
Katja Isomöttönen, 040 730 3406 tai katja.isomottonen@jkl.fi
Jaakko Selin, 0400 778 779 tai jaakko.selin@jkl.fi

0
jaakkoselin
Kokoomus Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Syntyperäinen jyväskyläläinen Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu sekä tarkastuslautakunnan puheenjohtaja.
Maakuntahallituksen jäsen ja maakuntavaltuutettu Keski-Suomen liitossa.
Suomen kuntaliiton valtuuskunnan jäsen Keski-Suomesta.
#yrittäjät #Jyväskylä #Kokoomus #keskisuomi #JKLvaltuusto

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu