Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö sr:n toimitusjohtaja vaihtuu

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 21.6.2022

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö sr:n toimitusjohtaja vaihtuu.

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi tradenomi Jaakko Selinin. Selin aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2023. Hän on ollut Säätiön hallituksen jäsen joulukuusta 2021 alkaen ja jatkaa edelleen myös hallituksessa. Selin aloittaa operatiivisen toimintansa 1.8.2022 keskittymällä Säätiön liikekiinteistöjen vuokraustoiminnan johtamiseen. Säätiön nykyinen toimitusjohtaja Antti Fredrikson jatkaa Säätiössä asiantuntijaroolissa, mutta keskittyy jatkossa akustiikkalevy-yrityksensä Aisti Corporation Oy:n johtamiseen.

Selin toimii parhaillaan Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja jatkaa tehtävässä osa-aikaisesti. Selin on toiminut aiemmin yrittäjänä sekä kiinteistöalalla eri tehtävissä ja hän on esimerkiksi Kiinteistöliitto Keski-Suomen hallituksen varapuheenjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tapahtumatoiminnasta ja asiakas- ja asiantuntijatyöstä yrityksessään Moonstone Productions Oy:ssä, jossa hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö sr on vuonna 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö. Tämä merkittävä jyväskyläläinen kiinteistönomistaja edistää liikesivistystä ja kaupallista koulutusta Jyväskylässä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Säätiö jakaa apurahoja taloustieteiden opiskeluun sekä korkeakouluasteisen kaupallisen ja liikesivistyksellisen opetuksen ylläpitoon ja tukemiseen Jyväskylässä. Jyväskylän yliopiston taloustieteiden opiskelu on käynnistetty Säätiön lahjoitusvaroin vuonna 1967.

Otan toimitusjohtajan tehtävät vastaan suurella mielenkiinnolla. Säätiö on merkittävä kiinteistöalan toimija Jyväskylässä ja tukee kaupallisen alan koulutusta kaupungissa.”, Selin kommentoi uutta tehtäväänsä.

*

Julkaisen yllä olevan mediatiedotteen myös blogissani, sillä haluan että asiat on osaltani hoidettu hoidettu avoimesti. Kauppalaisseuran toiminnasta löytyy lisätietoja verkkosivuilta.

Samalla voi todeta, että esteellisyyksiin julkisessa päätöksenteossa nimitykselläni ei ole vaikutusta. Jo säätiön hallituksen jäsenyys aiheuttaa esteellisyyden, joten siltä osin muutoksia nykytilanteeseen ei osaltani ole tiedossa.

0
jaakkoselin
Kokoomus Jyväskylä

Syntyperäinen jyväskyläläinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu.
#yrittäjät #Jyväskylä #Kokoomus #keskisuomi #JKLvaltuusto

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu