Suuntana Kokoomuksen puoluekokous

Kokoomuksen puoluekokous 2020

Tällä kertaa on melko haikea tunne pakkailla tavaroita ja lähteä Kokoomuksen puoluekokoukseen Poriin. Suuntaan Porin sijaan kuitenkin Seinäjoelle yhteen kokouksen etäpisteistä. Tätä se korona teettää. Vaikka ihmisten välistä tapaamista ei voi korvata etäyhteyksillä niin päätökset saadaan tehtyä.

Tällä kertaa tiedossa ei ole puheenjohtajavaalia, sillä Petteri Orpo ei ole saanut vastaehdokkaita. Varapuheenjohtajan tehtävistä (3 kpl) sen sijaan nähdään vaali, missä on useita hyviä ehdokkaita.

Henkilökohtaisesti tarkoitukseni on äänestää varapuheenjohtajiksi Antti Häkkästä, Elina Lepomäkeä sekä Mari-Leena Talvitietä. He muodostavat mielestäni erinomaisen ja tulevaisuuteen katsovan kokonaisuuden niin osaamiseltaan, kokemukseltaan, sukupuoleltaan ja myös maantieteellisesti. Varsinkin kun huomioidaan puheenjohtajana jatkavan Petteri Orpon juuret Varsinais-Suomen suuntaan. Tämä maantieteellinen kokonaisuus saisi hyvä täydennyksen Lapista, mikäli puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittaisiin Heikki Autto. Näin syntyisi todellinen koko Suomen Kokoomus puoluejohtoon.

Isoista asioista kokouksen käsittelyssä on sääntöuudistus sekä lähivuosien tavoiteohjelma. Oma roolini kokouksessa on puoluekokouksen nimeämänä tavoiteohjelmatoimikunnan ainoana edustajana Keski-Suomesta. Aion pitää vahvasti kiinni esim. Nato-kirjauksista sekä valinnanvapautta lisäävistä linjauksista.

Näiden linkkien kautta voi perehtyä kokoukseen sekä siellä käsiteltäviin asioihin.

*

Puoluekokoksen videolähetys Verkkouutisten Youtube-kanavan kautta.

Puoluekokouksen materiaalit

Puoluekokouksen esityslista

+1
jaakkoselin
Kokoomus Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Syntyperäinen jyväskyläläinen Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu sekä tarkastuslautakunnan puheenjohtaja.
Maakuntahallituksen jäsen ja maakuntavaltuutettu Keski-Suomen liitossa.
Suomen kuntaliiton valtuuskunnan jäsen Keski-Suomesta.
#yrittäjät #Jyväskylä #Kokoomus #keskisuomi #JKLvaltuusto

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu