Vihreä hype ja Haavisto ilmiö!

Tästä vihreästä yber-hypetyksestä piti eilen kirjoittaa, mutta muut asiat saivat ylivallan! Tässä nyt se alkuperäisen blogin idea!

Tämä on varmaan tavallaan jatko-osa tälle vihreiden-viharyhmien vaikutuksista Suomeen!

Eikö suurimman osan mielestä tämä viher-piiperrys,joka tunnetaan myös nimillä ”vihreä-suvaitsevaisuus”, Haavisto-ilmiö ja sairas Yber-hypetys vihreiden arvojen ja suvaitsevaisuuden puolesta ole jo liikaa? Hei… Joku tyyppi otti jo Haavisto-tatuoinnin hanuriinsa? Kuulitteko! Hanuriinsa… Niinku mitä vattua? On varmaan lapsille ja lapsenlapsille kerrottavaa sukusaunassa 20 vuoden päästäkin, kuinka pappa oli radikaali ja liberaali ja otti tällaisen ”hienon” tatskan? Ei herranjumala? Oikeesti…

 

…Ja tässä muutamia syitä siihen, miksi haluamme sen hypetyksen loppuvan: ”vihreä-suvaitsevaisuus”   =   suvaitsen kaikkia ketkä ovat kanssani täysin samaa mieltä!  Jos et ole!? ..Niin olet ”perus-juntti”, rasisti, suvaitsematon, tyhmä Perussuomalainen, rasvanäppi-duunari ja olen kuullut vaikka mitä samanlaista vihreiden ”super-suvaitsevaista” elämänkatsomusta! Ja kirjoitan nämä, niinkuin olen ne kuullut tai kokenut.

 

Vihreiden kannatus on sama kuin hra Haaviston kannatus? = No, ei ainakaan minkään Suomalaisen tilaston tai gallupin mukaan, vaan kannatus on edelleen alle 10% ja siellä myös näyttää pysyvän!

Vihreä Presidentti edustaa vapautta, uutta ajattelutapaa ja kaikkea hienoa mitä vihreä ja ainoa oikeasti suvaitsevainen ihminen,sekä vapaa ihminen voi tehdä?  =  lainaus Kai Haaviston uusimmasta blogista sopii mielestäni tähän hyvin:

”Presidentti voisi nimittää esimerkiksi Kelan pääjohtajaksi Suomen
kansalaisuuden saaneen UlkomaalaistaustaisenVihervasemmistolaisen tai
jonkun yli suvaitsevaisen henkilön, jolla olisi mahdollisuus korottaa
esimerkiksi Ulkomaalaisille myönnettäviä tukia.  Presidentillä on siis valtaa nimetä omaa kaartiansa ja jos Haavistosta tulisi Presidentti, niin todennäköisesti Linnanjuhlissa näkisimme yhä enemmän taiteilijoita, laulajia, hippejä, etnistä porukkaa, kuten maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, ilman ns. eliitti-kutsu menestystä jollain alalla?” ..Ja unohtui se tärkein eli vihreä haippi-viha-ryhmä pääsisi mollaamaan Persut maanrakoon ja sitä ”vihreän-suvaitsevuuden” omituisinta muotoa joutuisi kuuntelemaan 6 vuotta!? Ei kiitos… Mielummin äänestän 1. kertaa kokoomus-porvaria, joka ei ole mieluisin vaihtoehtoni… Mutta ihminen käyttäytyy pakon edessä joskus omituisesti, käyttäen ”Taistele tai Pakene”-primitiivistä vaistoaan? Ja näin joudun nyt valitettavasti toimimaan!

Sitten on tietenkin se ”perus-junttien” ja nykyään kaikkien ketkä Niinistöä ilmoittavat äänestävänsä ”kynnys-kysymys”, eli Haaviston homo-seksuaalisuus! Se on nyt pop olla homo, mutta jos ei ole! (se ei mielestäni ole kenenkään oma valinta?)  =   On sitten taas homo-fobinen, ahdasmielinen ja varmaankin joko Persu tai Kokkari? Miten ihmiset voisivat olla homoja ilman siihen sisältyvää taipumusta viehtyä saman sukupuolen edustajista?

Miten? …Kertokaa Vihreät Pekan-”svengi-jengin” hypettäjät! Kun en pysty olemaan homo, vaikka kuinka yrittäisin! …Eikä pysty Niinistökään, vaikka hänkin kuinka yrittäisi olla POP?

No miten Suomessa voi nykyään olla edes pop, kun ei ole homo, vihreä, enkä halua hypettää kumpaakaan ehdokasta?   =   V:En mitenkään. Olen vihreiden, ”suvaitsevan” ,Pekan svengaavan jengin uhri. Tavallinen Suomalainen, joka odottaa että vaalit vaan olisivat jo ohi? Koska nämä todella ovat sairaimmat ja epä-suvaitsevaisimmat vaalit koko Suomen historiassa ja kaikkeen tähän on syypäänä Haavistoa  …yber-hypettävä-kaikkia erilailla ajattelevia vihaava-vihreiden epä-suvaitsemattomin Fani-Jengi, mitä Suomi on koskaan maan päällään kantanut! Sillä vihreiden ”liity sinäkin meidän suvaitsevaisten joukkoon”-jengi onkin tosiasiassa mennyt aivan liian pitkälle, eivätkä itse edes huomaa omaa epä-suvaitsevaisuuttaan…

Koska on tärkeämpääkin tekemistä. Esim. kaikkien muiden mollaaminen, rasisteiksi leimaaminen ja se NUMERO 1 SYY: Kaikki, ketkä ette Haavistoa äänestä olette homo-fobisia ja suvaitsemattomia! Tämä on ”ääri-vihreän” joukon tärkein tehtävä ja kaikki muu on siinä sivussa unohtunut? Ja tämä on todella säälittävää, varsinkin Haaviston itsensä kannalta, koska hän on täysin syytön tähän asiaan ja sitä paitsi ilman kaikkea tätä oikeasti ihan hyvä jätkä! Huh Huh! …Ja kiitos!

 

Raikkaan Kriittinen JaffaMikael

JaffaMikael
Perussuomalaiset Tampere

Ihan Perus-Äijä, jolla 2 lasta & AvoVaimo. Poliittisesti kohtuullisen raikkaan kriittinen! Puolue on PS:t, mutta olen mielestäni sopivasti avoimin mielin kaikelle politiikkaan liittyvälle, kunhan pysytään Faktoissa ja kirjoitetaan asiallisesti!
Maahanmuutto politiikkaan kantani on myös Kriittinen, perustuen siihen että nämä monikansallisuus asiat ovat menneet pieleen eri puolilla maailmaa! En tiedä johtuuko asioiden huonosta hoidosta, erittäin eriävästä maailman näkökulmista vai asuuko kaikissa "pieni rasisti" kaikkea ei omaa juttua kohtaan?! Soinia lainatakseni: Mamut tervetuloa, jos kaikki ehdot täytetään ja asiassa menetellään lainmukaisesti, sekä opetellaan kieli ja Maassa maan tavalla! Rasistina en missään tapauksessa itseäni näe, enkä aio rasistisia kommentteja täällä julkaistakaan! :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu