”Akkavalta”?

Sosialidemokraateista riippuu siirtyykö Suomi nyt naisvaltaan. Sanna Marin pääministerinä ja kolmen muun hallituspuolueen naispuheenjohtajat hallituksessa olisi historiallinen tapaus muillekin kuin feministeille. Huomio maailmassa olisi taattu. Mutta demarit päättävät ja patriarkaatin toivona on Antti Lindtman. Valinta tulee olemaan demareille vaikea.

Se, että Suomea alettaisiin hallita naisnäkökulmasta ennakoi ehkä tulevaa aikaa. Suomen pojista, jotka eivät viitsi lukea kuin pakosta, ei taida jatkossa vallankahvaan olla. Mutta, vielä ei olla niin pitkällä.

Saa nähdä miten oppositiopuolueet reagoisivat naisvaltaan hallituksessa. Kokoomukselle naispuheenjohtajan valinta  ei liene mahdottoman vaikeaa. Perussuomalaisillakin olisi Halla-ahon korvaajaksi kelpaa nainen Brysselissä. Saattaa kuitenkin olla, että hallitusvallan ollessa naisilla oppositiossa laskelmoitaisiin nyt miesten varaan.

 

jaga

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva maltillinen federalisti. Olen lupautunut Järvenpään Kokoomuksen ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa 2021.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu