Eiköhän olisi jo aika arvostaa Orpoa ?

 

Petteri Orpoa on rasismi keskustelun yhteydessä vaadittu osoittamaan johtajuutta, Nyt kun hallituspuolueet näyttävät päässeen yhteisymmärrykseen syrjimättömyystiedonannosta. Poliittisesti tiedonannon aikaansaaminen on enemmän kuin punavihreät puolueet ovat rasisminvastaisessa työssä koskaan saaneet aikaan. Käytännön toimenpiteiden laadulla on loppuarvostelussa merkitystä. Se, että niitä yleensä olisi pelkän puheen sijasta olisi jo saavutus.

 

Suuri poliittinen saavutus on se, että perussuomalaiset ovat ainakin johtotasoltaan sitoutuneet normalisoimaan yleiseen tasa-arvoa arvostamaan mielenmaisemaan profiilinsa tässä hallituksessa. saa nähdä riittääkö maltti myös puolueen kansanedustajien ja kentän parissa. Siitä ei pääse mihinkään, että se, joka on kerran kiinni saatu, sitä aina epäillään.

 

Se, että Orpo kykeni nykyisen kaltaisen hallitusohjelman saamaan aikaan, on sekin saavutus ja osoitus rohkeudesta. Jokainen ymmärtää, että valitulla linjalla on vastustajansa. Jos hallitusohjelma saadaan läpi poliittiset mannerlaatat siirtyvät parlamentarismin voitoksi.

jaga
Kokoomus Järvenpää

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava, maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva, maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu