Haaviston vuoro

Pekka Haavisto on vaikeuksissa. Haavistoa on pidetty vahvimpana kandidaattina Sauli Niinistön seuraajaksi. Nyt hän on avointa riistaa. Hänen toimintansa ulkoministerinä on ministeriön hallintoasioissa asetettu kyseenalaiseksi. Huono johtaja, näin kerrotaan. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006333612.html

 

Al-Holin lapset saattavat vielä kaataa Haavisto presidenttihaaveet. On ilmeistä, että ulkoministerimme ei uskalla poliittisista syitä teettää hallitus taon päätöstä edes lasten osalta, heidän äideistään puhumattakaan. Semmoinen todistaa huonoa paineen sietokykyä ja sellainen mahdollisen presidentin osalta olisi syvästi huolestuttavaa.

 

Kokoomus on tehnyt kirjallisen kysymyksen Haaviston toiminnasta ja perussuomalaiset pohdiskelevat välikysymystä.

 

Al-Holin lapset lienevät loppujen lopuksi sivuosassa tässä draamassa. Sillä lasten kohtalo ei vihreidenkään puheissa noussut esiin, kun äskettäin vietettiin Lasten oikeuksien päivää vietettiin https://www.vihreat.fi/blogit/emma-kari/2019/11/jokaiselle-lapselle-kuuluu-oikeus-varhaiskasvatukseen Tässä lainattu Emma Kari hyödyntää al-Holin lapsia nyt näin https://www.verkkouutiset.fi/emma-kari-ulkoministeria-arvostelevat-haluavat-jattaa-lapset-leirille/

 

Lasten oikeuksista huolehtiminen on istuvan hallituksen, jossa vihreät istuvat, tehtävä. Mitään muuta ei ole kuitenkaan tehty paitsi vastuuta väistelty.

 

 

 

 

jaga

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu