Hallitsematon maahanmuutto ja Nato

Naton Madridin huippukokoukseen on tulossa asia, joka liittyy maahanmuuttoon. Espanja haluaa hallitsemattoman maahanmuuton Naton turvallisuusuhkien listalle 2 000 siirtolaista yritti Marokosta Espanjaan – 18 kuollut yhteenotoissa – MTVuutiset.fi

Meillä ja muuallakin Naton ja EU:n rajoilla organisoidun hallitsemattoman maahanmuuton mahdollisuus huolettaa. Näyttöä tällaisesta on saatu. Maahanmuuton takana on ollut sekä valtiollisia toimijoita, että erilaisia rikollisjärjestöjä.

Jos Nato ottaa hallitsemattoman maahanmuuton turvallisuusuhkien listalle se on todella vakava varoitus ainakin valtiotaustaisille maahanmuuton järjestäjille. Naton jäseneksi päässeenä se vähentäisi meidänkin huoliamme Venäjän arvaamattoman käytöksen suhteen,

Yhteisen maahanmuuttopolitiikka ainakin EU:n puitteissa alkaa olla välttämättömyys, jotta laillinen kanava siirtolaisuudelle olisi tavoitettavissa ja todellinen mahdollisuus tänne pyrkiville. Todennäköisesti tällaisen aikaansaaminen edellyttäisi EU:n perussopimusten avaamista enemmistöpäätösten mahdollistamiseksi. Yhteisillä säännöillä tulisi pyrkiä siihen, että turvapaikan pyytäminen siirtolaisuuden naamiona ei olisi siirtolaisiksi pyrkiville houkuttelevaa.

Käytännössä hallitsematon maahanmuutto kirjattuna Naton turvallisuusuhkien listaan lähentäisi Euroopan unionia ja Natoa.

 

+4
jaga
Kokoomus Järvenpää

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava, maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva, maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu