Keskustan identiteetti selkeytyi

Identiteettipolitiikka eli imagomarkkinointi äänestäjille tekoina ja useimmiten puheina on tämän päivän arkista rieskaa. Keskustalla oli puoluevaltuusto, jossa tärkeimmäksi television uutisissa nousi puheenjohtaja Annikka Saarikon uhkailut hallituskumppaneiden suuntaan. Kyllä kansa tietää, että keskusta on kiinni hallituksessa kuin se varsinainen Junttilan tuvan seinässä.

Saarikon puheen sijasta somekeskusteluun nousi ja pitkään muistetaan keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan lausunto, jossa hän kiitti keskustalaisen tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen pontevaa puhetta korkeakoulutuksen lisäämisestä maakunnissa. Pylväs totesi: ”Tämä ilahduttaa varmasti maakuntien poikamiehiä”. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008419730.html Oikeastaan muuta kuin tämä Juha Pylvään lausunto riittää kertomaan kaiken tarpeellisen keskustan identiteetistä ja suhteesta naisiin. Korkeakoulupolitiikan tehtävänä on avittaa uuninpankonpoikia naismaailmassa.

Kurvisen esitys on vahvaa keskustapolitiikkaa, niin vahvaa, että se mahtuu tuskin tämän eikä tulevienkaan hallitusten kehyksiin, vaikka keskusta olisi niissä mukana. Filiaaleja korkeakouluilla on nytkin ja sijaintipäätöksissä on usein ollut poliittinen sivumaku, mutta nyt tämä oli harvinaisen tyylitön esitys monessakin mielessä.

+4
jaga
Kokoomus Järvenpää

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava, maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva, maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu