Kulmuni aiheutti tahran maineeseemme

Lyhytkin ilo riittää, muuttuakseen suruksi. Täällä kertaa siihen riitti valtionvarainministeri Katri Kulmuni. Kulmunin nettikysely pilasi Suomen juuri neljällä nuorella naisministerillä saavuttaman brändivoiton ja anteeksipyyntö oli tosiaan paikallaan https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006342093.html . Tehty mikä tehty.

 

Jos Kulmuni ei olisi valtionvarainministeri, vaan tavallinen Lapin kansanedusta hälyä ei olisi nousut maailmalla. Meillä olisi todettu, että siinä taas yksi kärnä. Ehkä avustajien kannattaisi vahtia, etteivät ministeri nettiseikkailut ala muistuttaa Trumpista.

 

Toisaalta ehkä, ei sittenkään avoimuus ei jätä meiltä eikä maailmalta totuutta piiloon. Huonosti meni sekin, kun virkamies varmuuden vuoksi esti Sanna Marinia vastaamasta lehdistö al- Hol kysymyksiin. Toisaalta se saattoi olla Marinin pelastuskin, kun hallituksen kanta tuntuu olevan niin hakusessa, että siitä pitää valtionvarainministerin järjestää nettiäänestys.

 

 

 

 

jaga

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu