Palaamme politiikan arkeen

Stubbista tulee kokoomuksen presidenttiehdokas ja Urpilaisesta sosialidemokraattien. Mainittujen puolueiden kannatus on viimeisimmässä gallupista lähes tasan. Hallitus antaa ”Yhdenvertaisuus jne.” tiedonannon ja turkistarhausta ei lopeteta lintuinfluenssasta huolimatta. Hallitus ei kaadu, vaan aloittaa budjetin lopullisen hiomisen.

 

Seuraava poliittinen mekkala syntyy budjetin ympäriltä. Budjetti tulee eduskuntaan totutusta hiukan myöhemmin. Oppositiolla, etujärjestöjen lobbareilla ja profiloitumaan pyrkivillä kansanedustajilla on nyt tilaisuus kertoa, millaiseen kurjimukseen maa joutuu, jos hallituksen aikeet toteutuvat, Hallitus varmasti keskittyy nyt talouteen ja jättää arvokysymykset ja arvojohtajuudesta kamppailun presidenttiehdokkaille.

 

Perusuomalaisten rooli kesän 2023 rasismin ”Ruoholahden leijonana”, ainakin heidän omasta mielestään, on jo tehnyt sen tehtävänsä.  Edessä on normaali suomalainen politiikan syksy,

 

jaga
Kokoomus Järvenpää

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava, maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva, maltillinen federalisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu