Rokottamisessa edessä härkäviikot

 

Silloin kun ei ole kriisiä ei tarvita kriisilakejakaan. Marinin hallituksen arvio oli, että kriisiä ei ole ja mennään kuten normaaliaikoina vuosilomien ja ylityövapaiden suhteen. Tehyn ja kumppaneiden väsyneiden jäsenten pelko ylitti korona pelon, mutta nyt rokotettavat ja rokottavat hoitajat palailevat työpaikoilleen, joten rokotukset eivät ainakaan työmarkkinasyistä hidastu.

 

Maahan saatua rokotemäärää ei kannattaisi moittia, kun saatuakaan ei ole saatu pistetyksi. Saa nähdä miten jatkossa käy.

 

Euroopan unionia on sitäkin moitiskeltu rokotteiden hyväksymisen hitaudesta. Kyynisenä maallikkona olen tyytyväinen, että rokotteet tutkitaan kunnolla ennen kuin ryhdytään laajamittaisiin ihmiskokeisiin mahdollisten haittavaikutusten suhteen. Sitä minä en usko, että Suomi pienenä markkinana olisi kyennyt hommamaan rokotteita kokonaisuuta katsoen tehokkaammin ja ainakaan taloudellisemmin yksin.

 

Vuoden vaihteen lomakausi laski testeissä käyneiden määrää. Ehkäpä tästä syystä tartuntoja on jäänyt piiloon. Se nähdään pian.

jaga

Sosiaalista markkinataloutta ja natojäsenyyttä kannattava maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva maltillinen federalisti. Olen lupautunut Järvenpään Kokoomuksen ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa 2021.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu