ONKO elintasosi velkaa !

 

Kuka ottaa kuormasta enempi mitä jaksaa kuluttaa ja syödä !
Tupon ratkaisuissa ei oteta huomioon koko kansantalouden vaikutuksia, vain ay-järjestöjen palkkavaatimuksia joiden elintasoa joudutaan velalla maksamaan. Koska kansantaloudessa ei ole kertynyt maksuvaraa- 16-vuoteen.
Koska prosenttilasku on pelkkää matematiikkaa niin se ei ota huomioon (OSTOVOMA) köyhtymistä, siten julkisen sektorin palkankorotus prosentti nostaa osan palkkatasoa suhteellisesti enemmän, eli jokainen prosenttikorotuksella tehty uusi työehtosopimus aiheuttaa kustannuksia asumis /toimeentulotukeen sekä muuhun arjen elämiseen .Aina joku putoaa sen toimeentulon tulotason alle, kun palkkoja nostetaan jotka ovat pienituloisia , työttömiä, eläkeläisiä, yksinhuoltajia sekä vanhusväestö joiden palvelut on kärsineet kaikesta eniten.
Olemme rakentaneet hyvinvointi yhteiskunnan jossa vähävaraiset ei pärjää .Ja nyt on tahoja että tätä eriarvoistaa politiikkaa pitäisi vain jatkaa.
On aika lopettaa joutava jauhaminen vain palkansaajien edun mukaisesta politiikasta, kun kyse on kaikkien suomalaisten etujen mukaisesta toiminnasta. Koska myös vähävaraiset joutuvat nyt tätä palkansaajien velka elintasoa maksamaan kohonneina maksuina.

JairiPalonen
Sitoutumaton Kokkola

Työura yksityinen sektori ay-aktiivina sekä luottamusmiehenä
Eläkeläinen 76 v kiinnostus yhteiskunnalliset asiat, liikunta harrastukset kalastus, marjastus sekä vapaaehtoistyö lähinnä ADHD/perheitten sekä nuorten ehkäisemistyössä.
2000-luvulla ADHD-liiton ray:n rahoittaman projektin puheenjohtajana kolme vuotta .
Vaikka tieto ja totuus voivat lisätä tuskaa, ennen kuin niitä oppii käsittelemään, ovat ne kuitenkin oikeudenmukaisen yhteiskunnan kehittymisen kannalta välttämättömyys ja samoin ainoa todellisen mielenterveyden lähde.
"mottoni älä ulkoista omaa ajatteluasi oman ajattelun ulkopuolelle "

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu