Työkanava Oy:n kananlento

Osakeyhtiön toiminnan tarkoitus on tuottaa omistajalleen voittoa, ellei yhtiöjärjestys toisin määrää ( Osakeyhtiölaki 1 luku § 5 )

En tiedä mitä tämän yhtiön yhtiöjärjestyksessä sanotaan, mutta mielestäni tästä toiminnasta pitäisi jo kiinnostua yleisen syyttäjänkin.

Omistajana valtio 100 % siis me veronmaksajat. Vihervasemmisto hallituksen perustama Työkanava Oy lähti räväkästi liikkeelle. Valittiin 8 henkilöä hallitukseen, 6 henkilöä neuvottelukuntaan ja toimitusjohtaja. Työllistettiin vuoden 2023 aikana 17 osatyökykyistä, joista kassaan saatiin 34000 euroa. Tällä reseptillä tappiota miljoona euroa vuonna 2023. Toimitusjohtajalle 128 000, hallitukselle ja neuvottelukunnalle 253 000, mainostoimistolle 200 000, lisäksi hulppean tilan vuokrat ym. ym. Kun yksityinen yrittäjä lähtee perustamaan nollasta yritystä hän on yksin toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja ja ainoa työn tekijä. Tällä 34000 euron liikevaihdolla hänkin jo joutuisi laittamaan lapun luukulle ja menemään oikeisiin töihin. Varjele luoja meitä veronmaksajia vasemmisto hallituksilta ja varsinkin siltä, että perustavat valtion yrityksiä. Mielestäni valtion ei tule perustaa eikä harjoittaa minkäänlaista yritystoimintaa.

Tämä loppuu nyt, ajatus oli ehkä hyvä, toteutus huono, mentiin niin sanotusti taas demariperse edellä puuhun.

 

 

jakpaju
Sitoutumaton Mynämäki

Yrittäjä

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu