Auringon Valo,kasvit,Auto. Pseudohiukkanen

No minä aloin pohtimaan jokunen vuosi taaksepäin tätä ilmastoa ja muutoksia. Joku oli kertonut, että kasvihuone ei lämpiä jos sinne pumpataan hiilidiokdsidia. Toinen sitten kerto auton ikkunan ja hellepäivän. Kolmas kerto, että kasvihuone helteellä, kesälläkin lämpiää kun aaurinko paistaa. No sitten joku kerto, että kun aurinko paistaa ikkunaan, valo ikkunassa muutuukin lämmöksi ja siksi autokin helteellä lämpiää sisältä.
No sitten joku kerto, että kasvihuonekatto onkin maapallossa. Kasvihuoneilmiö on ja siksi ei ole pakkasta -18 Ja kasvihuonekaasut on ja ne sitten pidättää lämpöjä. No sen ymmärtää hyvin, että ihminen pukkaa päästöjä ilmaan ja saasteita. No sitten on ollut joillakin inttoa, että ihmisen osuus oisi pieni, kun lämmöt kasvihuonekaasujen avulla nousee.Kovaa inttoa ollut tai esitystä ollut hiilidioksidista. Co2 on kyllä noussut lyhyessä ajassa hurjasti. Luonnollinen nousu oisi pitempiaikainen, jopa 5000–20 000 vuotta, että co2 nousisi 100ppm. Nyt sitten nousu hurja, co2 nousu. 1959 315ppm—2019 415ppm.
No sitten on tutkimuksia, että miten se auringon valo sitten muuttuu kasvissa yhteyttämisessä kemialliseen energiaan. No tutkimuksen tulos 2015 oli Pseudohiukkanen. Tämä pseudohiukkanen sitten muuttaa kasvin yhteyttämisessä auringon valon kemialliseen energiaan.

No sitten on ainakin kaksi tutkimusta auton ikkunasta helteellä. Lämmöt oli helteellä auringon paistaessa auton sisässä nousseet jo +50/ 20 min, kun aurinko oli helteellä paistanut ikkunaan. Toinen tutkimus kerto, että auton lämmöt nousikin helteellä auton sisässä +75 . Aika nousuun on vaihdellut 40 min—120 min ja tuo tutkimus, jossa meni 20 min. kun lämmöt helteellä autossa nousi +50

Tutkimus:Heat Exposure in an anclosed automobile
Tutkimus 2009 RACQ Temperature in Cars Survey. Temperature in Vehicles Survey
No nouseehan ne sitten väkisinkin lämmöt jos ihmiset pukkaa ilmaan pidättäjiä lisää

JaliKarjalainen1

pohtii puutarhakasvien tauteja ja tuholaisia, ekologia, genetiikka, biologia, ympäristö,raamatun asiat,kasviorganologia,kasvianatomia,kasvifysiologia,kasviekologia,kasvipatologia,metsäpatologia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu