Kristikunnan Väännöt

Nyt mediassa ollut kiihottamisjuttu osoittaa, että onko sillai, että kristikunta puhuu kyllä homojenkin synnistä, mutta ite kristikunta ei edes toteuta Jeesuksen käskyä olla yhtä. Jeesus kyllä silti rakastaa kristikuntaa, joka saattaa taistella keihäin ja seipäin toistensa kanssa varsinkin oppiasioista. Toisinaan kyllä esiintyy hyviä oppikeskusteluja ilman seipäitä ja keihäitäkin.Kait kristikunnan pitäisi lukea tarkemmin Gal.kirje luku 5 ja 6 sekä Ef.kirje luku 4. Noissa kirjeissä Paavali neuvoo puhumaan toiselle, sillai, että se tuottaa iloa ja puheet oisi rakentavia ja kirjeissä ja puheissa pitäisi päästä rauhaan kaikkien kanssa. Ja Paavali kertoo myös,että kirjeet ja puheet ei tuottaisi riitoja ja eripuraisuutta. Näin kait Paavali tarkotti. Lisäksi Paavali kertoo Gal.kirje luku 6 , että toinen kristitty täytyisi neuvoa toista kristittyä lempeästi. Jos joku homo ei olekaan uskossa, ei silloin kristityn tarvitse alkaa neuvomaan. Kristityn ensisijainen velvollisuus on lempeästi neuvoa toista uskossa olevaa kristittyä. Muille, jotka eivät ole uskossa, riittä sana tehdä parannus. Jokaisen ihmisen täytyy itse tutkia omat tekonsa.
Paavali kirjoittaa”Joka luulee olevansa jotain, vaikka ei ole mitään, pettää itseään. Kukin tutkikoon vain omia tekojaan” Gal.kirje luku 6:1–10.Ehtoollistakin kristikunnan pitäisi viettää yhdessä sunnuntaisin kun kellään kirkkokunnalla ei ole omaa Kristusta. Kristikunnan oisi parempi alkaa pohtimaan sitä mitä itse kukin on uskoa elämässä eikä alkaa  etimään uskottomien tekoja Kristikunnan pitäisi sunnuntaisin yhdessä kokoontua messuun, niin uskottomatkin näkisivät, että kristityillä on olemassa rakkauttakin.Lisäksi kristityn täytyy kunnioitaa Esivaltaa ja kait kristityn ei saisi puheilla ja kirjeillä kylvää riitaa ja eripuraisuutta, kun lukee Gal.kirje luku 5. Vai?

JaliKarjalainen1

pohtii puutarhakasvien tauteja ja tuholaisia, ekologia, genetiikka, biologia, ympäristö,raamatun asiat,kasviorganologia,kasvianatomia,kasvifysiologia,kasviekologia,kasvipatologia,metsäpatologia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu