Päästöjä Vähennettävä

Tiede tarkottaa, että on hankittu varmoja luotettavia tietoja. Näitä ilmastotiedemiehet hankkii. Ei siis tarvitse uskoa, vaan pyrkiä hankkimaan varmoja tietoja. Usko sitten tarkottaa, että on olemassa asioita,joita ei nähdä tai Tekijöitä tai Tekijää.

Nyt päästöt ovat karanneet  käsistä, niitä pitää vähentää jopa 7.6%Päästöt  on ihmisen tekemiä. Kukaan ei voi niitä kieltää. Ne on nyt olemassa. Meillä on kuvia meristä, joissa kelluu muovia, isoja roska-alueita monessa kohtaa merissä. Silti, vaikka päästöjä laskettaisiin 7.6%, niin lämmöt nousee +1.5. Ikirouta sulaa ja vapauttaa kasvihuonepäästöjä ja tiedämme, että kasvihuoneilmiössä kasvihuonekaasut pidättää lämpöä, koska emme ole pakastuneet. Kasvihuoneilmiö on  maapallon katto, joka voi voimistua myös ihmisenkin johdosta päästöjen suhteen. Tutkijoiden mukaan( siis ne tutkijat, jotka hankkivat tietoja) ilmasto on herkkä muutoksille.Valtioiden pitäisi tehdä parempia lupauksia päästöjen suhteen. 

JaliKarjalainen1

pohtii puutarhakasvien tauteja ja tuholaisia, ekologia, genetiikka, biologia, ympäristö,raamatun asiat,kasviorganologia,kasvianatomia,kasvifysiologia,kasviekologia,kasvipatologia,metsäpatologia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu