Väestö kasvaa

Väestö kasvaa kohta 10 miljardiin. Ruokaa tarvitaan 60% enemmän. Pula voi tulla puhtaasta vedestä ja viljelysmaasta. Entä sitten?
Hyytyykö hymyt?Ilmastomuutos muuttaa ekosysteemejä. Siirtolaisuus kasvaa. Näin arvellaan. Päästöt ja saasteet hirmuset koko maailmassa Giga miljoona tonneita co2-ekv:nä. Ei oikein kannattaisi kovin huumorilla esitellä Setä Taalaksenkin puheita. Taalas ja IPCC ovat ihan oikeillä jäljillä, jos katsotaan makea vesi,viljely maa, torjunta-aineet, roskat merissä, sumupilvet kaupungeissa, autokanta, väestönkasvu, metsienhakkuut, tulipalot, helteet, päästöt, ilmansaaste sairaudet, elintason nousu vaatimukset,jne.
Eli parempi oisi ehotella keinoja kuin huumorilla höystää ilmastopuheita.
Kasveja voi kasvattaa haihdutetulla vedelläkin. Vettä osataan tehä kosteasta ilmasta koneella. Led valot korvaa auringon.Jne.
Huumorilla ei oikein päästöjä lasketa alas. Päästöt olemme tehneet. Vesihöyrykin likaantuu ilmassa .Ilmastojutut ei ole leikinlaskua, jos ihminen sairastuu saasteista. Koetapa ajatella ensin terveyttä

Jellyfish Barge– uusi kasvihuone
www.studiomobile.org
Kasvihuoneessa kasvatetaan kasveja ilman makeeta vettä ja maata, vettä ei oteta mistään kaivosta maasta. Vesi on ilmassa , ilmasta otetaan vesi. On myös maailmalla kone, joka ottaa ilmasta veden ja tuotto 900 litraa/päivä, saadaan puhdas vesi puhdistamalla jne.

JaliKarjalainen1

pohtii puutarhakasvien tauteja ja tuholaisia, ekologia, genetiikka, biologia, ympäristö,raamatun asiat,kasviorganologia,kasvianatomia,kasvifysiologia,kasviekologia,kasvipatologia,metsäpatologia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu