Haamu luo tyhjyydestä illuusion olemisesta

Kvanttimekaanisista ilmiöistä ja ihmisenä olemisesta.
Jotkut linkit saattavat olla osittain tilauksen takana.

Kaikki on pitkälti äärettömän tyhjää.

Ihmisolio luo tyhjyydestä illuusionsa ns. olemisesta, ja tekee sen vieläpä varsin rajoittuneilla aisteilla.

Kuinka tämä tyhjyys saa ihmisoliossa aikaan tietoisuuden ja illuusion ns. konkreettisista asioista, ikään kuin olisi muutakin, kuin vain tyhjyyttä?!

Aine on erittäin tyhjää kamaa.

Atomin ytimen viemä tila koko atomista on prosentin kymmenestuhannesmiljardisosa, loppu on tyhjää tilaa, jossa elektronit liikkuvat sumumaisena pilvenä. Ihmisen tilavuus on siis prosentin kymmenestuhannesmiljardisosaa vaille sata prosenttisesti tyhjää.

Ihmisen hahmo on haamu.

Atomin tilavuudesta 99,99999999999999% koostuu tyhjyydestä. Atomin massasta 99% sijaitsee naurettavan pienessä ytimessä, joka rakentuu ilmeisesti jakamattomista ”alas”. ja ”ylöskvarkeista”. Higgsin hiukkasten verkosto pitää kaikkea koossa kauimmasta galaksista, aina haamusi nenän päähän, antaen samalla tyhjille atomeille sen pienen massan (energian).

Muutoin esim. maapallo kadottaisi massansa tuon tuostakin, ja mitähän siitäkin seuraisi, ei ainakaan sitä haamua, saatika tietoisuutta.

Huomattakoon, että maailmankaikkeuden massasta suurin osa on edelleen tiedehaamujen tavoittamattomissa. Antimateria ja pimeä aine ovat edelleen suurimpia mysteereitä > Lisää aiheesta

Avaruus on vain kummallinen rakenne, joka antaa illuusion siitä, että on olemassa erillisiä esineitä. Kokemus viittaa kaiken keinotekoiseen simulaatioon, mutta sen luokin aivomme.

Absoluuttista aikaa ei ole.

Aikaa pidetään neljäntenä ulottuvuutena, itse pidän aikaa lähinnä työkaluna ymmärtää tapahtumia. Voi olla etten vaan tajunnut ihan koko juttua. Aikatyökalulla voidaan siis luoda järjestyksellisiä parametreja, joilla voidaan sitten tarkastella tapahtumien todennäköisyyksiä, ja luoda ehkä tieteellisesti hyväksyttävä käsitys kaikesta.

”Jatkuva ajanvirta” on ihmismielen illuusio. Tarkkaakin tarkempi atomikello mittaa ainoastaan omaa aikaansa, omassa kiihtyvyydessään. Kvanttikoe kertoo että aikaa ei ole olemassa > Lue jännittävä juttu

Yhtään minkään olemassaolo toteutuu bigbängin jälkimaininkien aiheuttamien todennäköisyyksien valtavavana pinona toteutuneita tapahtumia. Jotka toteutuessaan luovat uusia todennäköisyyksiä uusille tapahtumille, ja rakenteille. Samalla karsiutuu pois suuri määrä ”näinkin olisi voinut tapahtua tapahtumia”. Mitään erityistä hetkeä, missä tulevaisuus muuttuu menneisyydeksi, sitä ei ole.

Jokainen avaruuden piste ”pulpahtelee” indeterminisesti omassa ajassaan, luoden tyhjästä tyhjyyteen kummaa kudelmaa. Ihme että se ylipäätään toimii, mutta tämä on tietenkin jälkiviisautta, joka jäisi kirjoittamatta, jos ei toimisi.

Jokaisella maailmankaikkeuden pisteellä on siis oma aikansa. Tämä on seurausta avaruuden taipumisen aiheuttamasta kiihtyvyydestä, jonka ns. Higgsin hiukkaskentän ystävällisesti tarjoilema massa (energia) vaikuttaa. Laaksossa on eri aika kuin kukkulalla, varpaissa eri kuin päässä, jne…

Avaruudessa risteilee myöskin joka suunnasta painovoima-aaltoja, kuin megalomaanisia maininkeja. Painovoima-aallot saattavat jättää pysyvän jäljen avaruuden rakenteeseen. Nekin vaikuttavat eri pisteiden aikoihin, ja siten myös tuleviin todennäköisyyksien ilmentämiin tapahtumiin. > Juttu aiheesta

Jos ajattelet vaikkapa mitä Andromedan galaksissa tapahtuu juuri nyt, kysymys on täysin järjetön. Siellä ei ole sinun ”nyttiä”. Missään muualla ei ole sinun tai minun nyttiä.

Universumin todennäköisyyksien toteutuneissa tapahtumissa myös meidän ihmisten pieni hetki katoaa tyhjyyteen taustakohinan pikselin takanurkkaan. Emmekä sitten enää vaikuta mitenkään seuraaviin todennäköisyyksiin, jotka tapahtuvat, aikatyökalulla ilmaistuna vielä 1,7 x 10^106 vuotta. Luku 17 ja sen perässä 105 nollaa. Eipä tarvitse sitten enää väitellä ilmastonmuutoksesta tai ylikansoituksesta. > Lue pitkästä tulevaisuudesta

Maailmankaikkeudella on polku kuljettavana. Se joko jatkaa ikuisesti, kaatuu takaisin singulariteettiin, tai repii itsensä täysin rikki, ne atomin ytimetkin. Varmuutta ei ole siitä mitä tulee tapahtumaan. Uusin teoria ehdottaa vieläkin pahempaa kohtaloa, kaikkeus avautuu joku kerta viidessä ulottuvuudessa > Lue täältä

Raha luodaan tyhjästä

Rahan käsite perustuu ainoastaan ihmisten uskoon, ja se tehdään tyhjästä. Prosessi jolla pankit luovat rahaa on niin yksinkertainen, että ihmismieli ei halua uskoa sitä. Rahan luonti vaatii ainoastaan pankkiasiakkaan luottamuksen, tyhjään > Näin hienosti se käy

Internet painaa hippusen

Laskutavasta riippuen,internet (siinä kiertävät elektronit) painaa suolahipun verran, toinen lähde arvioi internetin painoksi mansikan painon. How much does the internet weight? > Video netin painosta

Painoarvo on toki se haamujen palvelimille kasaama informaatio, johon tämäkin juttu perustuu, ja tämä kaikki voi vielä muuttua. Tässä juuri on se tieteen tekemisen kauneus, pystytään muuttumaan uuden tiedon myötä. Tätä samaa toivoisi mm. uskonnoille ja niiden uhreille.

Politiikka on tyhjää

Ei vaan pysty jatkamaan tästä aiheesta 😀

Jumalat ovat tyhjää

Näistä tyypeistä ei ole minkäänlaista konkreettista näyttöä, joten sitä ei voi käsitellä. Mennee psygologian puolelle.

Tietoisuus pulpahtaa tyhjästä

Haamu ei tiedä tietoisuutensa syntymekanismeista vieläkään juuri mitään.
Koen toki perseessäni että istun nyt tuolilla. Mutta mitä se kaikki tarkoittaa? Olemme prosessi, jota emme isommin tunne, vielä.
Olet vain illuusio > Lue illuusiostasi

Lopputulema

Tyhjyydestä on ilmaantunut äärettömän monen epätodennäköisen tapahtuman seurauksena tietoisuutta, planeetta Tellukselle. Todennäköisyyksien mukaan sitä ei ole muualla, mikä on yhtä pelottavaa kuin jos olisi.

0, 0000000000078125 %. Näin pieni on se todennäköisyys että Maan kaltaisesta kappaleesta kehittyy paikka jossa on elämää. Näin on vain ihmeen kaupalla käynyt, koska Maata on kohdannut yhdeksän hyvin epätodennäköistä onnekasta sattumaa > Lue näistä epätodennäköisyyksistä

Huomattavasti, ja reippaasti pienempi todennäköisyys on sittemmin synnyttänyt planeetalle haamun joka tiedostaa, ja osin ilmeisesti jo hieman ymmärtää mistä tässä kaikessa on kysymys.

Tietoisuutemme luo planeetallaan itsestään illuusion minuuden, esineiden ja ympäristön olemisesta, vaikka se kaikki on vain kvanttipuuroa. Seuraavaksi haamun tietoisuus tietoisuus luo illuusion rahasta. Rahallaan tietoisuus saa kasattua laitteita ja teorioita, joilla se voi tutkia esineitä, ja sitä aluetta missä hänen tietoisuutensa majailee.

Tästä alueesta tietoisuus on jo tiedostanut, että alue (maailmankaikkeus) on mielen luoma illuusio, jota ei ole edes olemassa, ilman havaitsijaa.

Tai siis, ainakaan sillä ei olisi yhtään mitään merkitystä, jos siellä ei olisi tätä haamua.

Jäljelle edellisesta jää, siitä jää merkitykselliseksi ainoastaan tietoisuus.

Ihmisolion tietoisuus luo liveshowna tyhjästä itselleen niin kutsutun olevaisen, jollaista ei millään muilla olioilla ole missään. Tämä on sellainen ihme, että olisi jo hyvin korkea aika alkaa johtamaan ihmisoliota järjellä, ja suojelemaan kaikkea sitä mikä tällä planeetalla pitää oliota elossa.

Olemme itse luojajumalia.

Lisää juttua aiheesta

Ps. Nyt vatsani on tyhjä. Lähden täyttämään sitä tyhjillä atomeilla, jotta saan energiaa jatkaa illuusiotani 😀

Ps.Ps. (Tektiä korjattu ja laitettu linkit toimimaan, sama päivä 18.50)

jallerajala

Rakentelen ja korjaan taloja/asuntoja. Vapaa-aika menee usein valokuvauksen ja moottoripyöräilyn parissa. Seurailen päivittäin usarin puheenvuoroa. Alustan uudistus on vähän sekava ja paljon tylsä. Ei tee enää niiin paljoa mieli seurata ;(

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu