Vaalivilppi Suomessa ja hallitusohjelman tilaus osa: 1

Meille on vuosia ja vuosikymmeniä haluttu antaa tietoa ja vakuutteluja Suomen vaalien rehelisyydestä ?

Lisätty 11.2.2019

Vaalivilppi paljastui jo 2007 Eduskuntavaalien yhteydessä

Tosin vaalivilppiä oli jo aikaisemminkin jo 2007 kun Köyhien Asialla KA – puolueen puheenjohtaja Terttu Savola löysi Tietoenator Oy nyk. Tieto Oy:n kautta kuinka hänen ääniä oli siirretty Uudenmaan Vaalipiiristä, Lapin Vaalipiiriin Vasemmistoliiton ehdokkaalle Saapunki Monika.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=goIDq_oRbEY

Lisää aiheesta

Ylen MOT-ohjelman ( 2007 ) toimittaja Ari Korvola: Vaaliuurnista löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä. MOT-ohjelman toimittaja Ari Korvola jahtasi vuoden 2007 eduskuntavaalien haamuääniä.

https://

 

Miksi annettuja ääniä on enemmän kuin äänestäneitä?

"Vaaliuurnista löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä. MOT-ohjelman toimittaja Ari Korvola jahtasi vuoden 2007 eduskuntavaalien haamuääniä. Ohjelmassa pöllyytettiin vaaliuurnien tuhkia Helsingin, Uudenmaan ja Keski-Suomen vaalipiireissä. Valtaosassa Helsingin eri äänestysalueilla eivät äänet ja äänestäjät menneet vaalilaskennan päätteeksi tasan. Yleensä annettuja ääniä oli enemmän kuin äänioikeuttaan käyttäneitä, esimerkiksi: Ala-Malmilla 7, Vallilassa 8, Ruskeasuolla 10 ja Kannelmäessä 57. Vaaliviranomaisten hämmennyksensä jälkeen antama yleisin vastaus toimittaja Korvolalle oli, että äänestäjien määrä oli kirjattu väärin. MOT tarkisti vaaliluettelot ja laski äänestäneiden lukumäärät, eikä pitänyt selitystä riittävänä. Äänten tarkastuslaskenta tehdään vaalien jälkeisellä viikolla. Sekään ei ole poistanut ongelmia, vaan on joissain tapauksissa luonut niitä jopa lisää. Viralliseen vaalitulokseen onkin MOT-ohjelman mukaan kirjattu mitä ilmeisimmin varsin runsaasti haamuäänestäjien ääniä. Tällaisista äänestäjien ja äänten täsmäämättömyyksistä ei tehdä yhteenvetoja eikä selvityksiä. Esimerkiksi Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirit ovat olleet asiasta yleensä hiljaa. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa annetut äänet ja äänestäneet eivät täsmänneet 93 äänestysalueella Helsingin vaalipiirissä. Ongelmasta mainittiin yhdessä pöytäkirjassa. …"

 

Itsekin uskoin siihen aikoinaan kauan sitten kunnes 2007 Eduskuntavaalien yhteydessä paljastui ensimmäinen kerta ja toisen kerran merkkejä tuli jo esiin 2009 Europarlamentinvaalien aikaan Vantaalla kun eräs Itsenäisyyspuolueen vaalilautakunnan jäsen huomasi äänten laskennan yhteydessä epäkohtia. Hän huomautti niistä ymmärrettävistä syistä.

Osa äänestyslipuista nimittäin vietiin viereiseen huoneeseen laskennan alkaessa ja ovi välissä suljettiin ? Huoneeseen meni vanhojen puolueiden vaalilautakunnan jäseniä. Toiminta oli siis sääntöjen vastaista.

 

Itsenäisyyspuolue IPU, Suomen Työväenpuolue STP ja Köyhien asialla puolue tekivät kantelun asiasta ja muissakin paikoissa tapahtuneista epäkohdista ETYJ:ille. ETYJ on sen jälkeen tuonut tarkkailijoita Suomeen ensimmäisen kerran 2011 Eduskuntavaaleihin.

Huomautettavaa tuli vaalitilaisuuksista TV:ssä YLE:n kanavilla ja huomautus, koski myös kaupallisia medioita. Vaalipaneelikeskusteluissa oli suuri epäkohta, joka koski eduskuntaan pyrkivien puolueiden poisjättämisellä TV:n vaalikeskusteluista ja myöskään gallupeissa luki eduskunnan ulkopuolisten puolueiden kohdalla Muut ja jokin pieni prosetti.

Nuo olivat ensimmäisiä vuosia kun asia nousi voimalla esiin !

Seuraava ajankohta kun asiasta tuli uusia paljastuksia oli 2015 Eduskuntavaalien aikaan ja olin itsekin vaaliasiamiehenä Espoossa tutustumassa ja käymässä läpi tarkastuslaskentaa. Näistäkin raportoitiin ETYJ:lle.

”Vaalivilppi paljastui 2015 vaaleissa

Nyt se sitten tapahtui. Vaalivilppi paljastui suomessa näissä 2015 kevään eduskuntavaaleissa ja eipä ollut yllätys, että vilpin kohteeksi päätyivät juuri Itsenäisyyspuolueen ehdokkaat. Koska Itsenäisyyspuolue (Ipu) vaaliohjelma haastaa kaikki vallassa olevat suuret puolueet ja on heille suora uhka, jos yksikään Ipun ehdokas pääsisi läpi. Itsenäisyyspuolueella kun ei ole edes puoluekuria.

Yrittäjänä toimiva Kai-Tom Koivunen oli Itsenäisyyspuolueen sitoutumaton ehdokas Varsinais-Suomesta vaalipiiristä. 

Klo 21:53 Kai-Tom Koivusella näkyi olevan vielä 43 ääntä.

21:51 Koivusen äänimäärä nousi jo yli tuhanteen.

Klo 22:15 äänimäärä nousi jo 1709 kpl

Klo 22:17 äänimäärä oli jo ylittänyt 8000, jolloin ehdokkaan läpimeno eduskuntaan näytti jo varmalta. 

Klo 22:22 äänimäärä oli saavuttanut huippunsa (9051 kpl).  

Mutta lopulta klo 22:23 äänimäärä muuttui 66 ääneen. 

Niin… Tässä vaiheessa moni vielä luulee että kyseessä on vain yksittäinen inhimillinen tai tekninen virhe. Mutta kun ei ole.

Tom-Kai Koivunen ei ole ainoa Itsenäisyyspuolueen ehdokas, jonka eduskuntapaikkaan riittävät äänet katosivat "vaalilaskentatoimisto Goldman Sachsin", eli Tieto Oyj:n syövereihin.

Itsenäisyyspuolueen varapuheenjohtajana toimiva Jarmo Nevalainen oli myös ehdolla näissä eduskuntavaaleissa ja hänen äänisaaliinsa näytti vielä klo 21.59 yhteensä 499 ääntä. Mikä ei vielä tuolloin riittänyt läpimenemiseen. 

Klo 22:02 äänimäärä näytti jo 7600, joka riittäisi Turun vaalipiiristä läpimenemiseen.

Mutta kas kummaa jälleen vaalilaskentatoimisto Tieto oyj sai uusimmat lukemat 54 ääntä (Ei valita).

Pienpuolue Köyhien asialla puheenjohtaja Terttu Savola paljasti jo aiemmin että vuoden 2007 eduskuntavaaleissa hän kävi tarkistuttamassa äänensä Tieto Oyj:llä (silloinen Tietoenator). Kävi ilmi että hänen itselleen antama ääni olikin ohjautunut paikalliselle kilpailevalle puolueelle.

Suomen luetuimmaksi sosiaaliseksi mediaksi noussut MV-lehti ilmoitti saaneensa satoja yhteydenottoja vaalivilpistä. 

Eli jos kerta nyt tällä kerralla tämä mädäntynyt suomen korruptiohallinto jäi verekseltään kiinni vaalivilpistä, niin kaikkien silmään kustujen äänestäjien sekä näiden pienpuolueiden on pidettävä puoliaan. Virallisten tietojen mukaan vaalivilpin kohteeksi joutuneilla puolueille on vain 14 vuorokautta aikaa valittaa asiasta oikeusteitse ja asia on Itsenäisyyspuolueen kautta jo vireillä.

Vasemmistolaistaustainen professori Heikki Patomäki paljasti jo n. kuukausi sitten blogissaan, kuinka suomen vaaleilla ei ole mitään merkitystä. Koska valtionvarainministeriön virkamiehillä on niin paljon valtaa.”

 

Vaalien jälkeen olimme yhtä ymmällään kuin edelliselläkin kerralla ja eniten harmittaa se, että vasta nyt asiaa on laajemmin avattu, mutta ei vieläkään tarpeeksi. Yllätyin kun YLE:n MOT otti vihdoin asiaa esiin. Siinäkin epäkohtia aukesi useassa eri äänestysalueessa ympäri pk –seutua, epäselviä vaaliletteloita, vaalilautakuntien pj:tä ei aina saatu haastatteluun ja myös haamuäänestäjiä löytyi listoilta, eikä äänestäjien määrä ja haamuäänestäjät pitäneet paikkansa ?

Tämä ei ainakaan lisää järjestelmän luottamusta vaan päinvastoin !

”Itsenäisyyspuolue on ollut kautta aikain siinä ongelmatilassa, että se ollaan profiloitu liian poliittisesti vaaralliseksi puolueeksi. Minkä vuoksi yhdenkään sen ehdokkaan ääniä ei sen vuoksi kelpuuteta eduskuntaan asti. Kuten ylläolevat ääntenlaskujärjestelmätkin osoittavat”

Eliitin hallitsemaa Tieto Oyj:n vaalitietojärjestelmää käytetään ääntenlaskussa!

Ylen "Pankin joka on maailman valtiaana", Goldman Sachsin, näpit ovat pelissä Suomen vaaleissa, menneissä ja myös tulevissa sellaisissa.

 

Jatkan tästä vielä lisää laajemmin ….. vaalivilpistä …..

 

Deep State / Cabal tekee Suomenkin hallitusohjelman.

Lyhyesti kirjoitettuna alapuolella ….

Perusteluineen linkkeineen. TURHAAN ODOTAT VAALEILTA YHTÄÄN MITÄÄN MUUTOSTA!
Miksi enää edes äänestää? 'Pääministerin ministeriö' eli ylimmät virkamiehet ja amerikkalainen konsulttiyhtiö (DeepState/Cabalin käsikassara Suomessa) ovat aina suunnitelleet jo SEURAAVAN HALLITUKSEN hallitusohjelman! Siksi suunta on sama, vaikka hallitusvastuupuolueet vaihtuisi. Ja siksi ne takit kääntyy.

"HETEMÄEN mukaan Suomella on edessä suuria menoeriä, kuten hävittäjähankinnat, isot väylähankkeet, ilmastomuutoksen torjunta ja koulutusmenot. Konsulttiyhtiö McKinsey on ennustanut, että teknologiamullistuksen takia noin miljoonaa ihmistä pitää kouluttaa uudelleen vuoteen 2030 mennessä"

Vanha kunnon McKinsey company.. "Yksi maailman suurimmista kaupallisista konsulteista on värvätty avustamaan pääministerin esikuntaa seuraavan hallitusohjelman laatimisessa. Amerikkalainen McKinsey & Company on laatinut suunnitelmia muun muassa Suomen terveydenhuoltojärjestelmän ja kilpailupolitiikan uudistamisesta. Sopimuksen konsultin kanssa on tehnyt valtioneuvoston kanslia.
Talous18.2.2010 klo 06:31"
https://yle.fi/uutiset/3-5561630

"Ensimmäisen toimistonsa ulkomailla McKinsey avasi Lontoossa vuonna 1959, minkä jälkeen se on laajentunut tasaisesti ympäri maailmaa. McKinseyllä oli vuonna 2016 yli 100 toimistoa yli 50 maassa, mikä teki siitä suurimman konsultointiin keskittyneen yhtiön maailmassa.[1]
McKinseyn Suomen-toimipiste on perustettu vuonna 1988.[2] Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 25 429 000 euroa ja henkilöstöä 55.[3] McKinsey & Company värvättiin avustamaan Kataisen hallituksen hallitusohjelman laatimisessa vuonna 2010."
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/McKinsey_%26_Company

 

Lähteet:

Ylen MOT-ohjelman ( 2007 ) toimittaja Ari Korvola:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/03/04/haamuaanet-kummittelevat-vaalit…

Vaalivilppi paljastui 2015 vaaleissa

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2015/04/vaalivilppi-paljastui-2015-vaaleissa.html

Deep State / Cabal tekee Suomenkin hallitusohjelman

Talous18.2.2010 klo 06:31"

https://yle.fi/uutiset/3-5561630

McKinsey & Company värvättiin avustamaan Kataisen hallituksen hallitusohjelman laatimisessa vuonna 2010."

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/McKinsey_%26_Company

 

Totuus nousee aina ennen pitkää esiin. Rehelliset vaalit ja hallitusohjelma teko takaisin !

 

Jan Finskas

Espoo

pj IPU Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry.

 

 

Janerikfinskas
Itsenäisyyspuolue Espoo

Olen 50- vuotias espoolainen entinen yrittäjä,toisinajattelija,kansalaisaktivisti,sekä Itsenäisyyspuolueen Uudenmaan piirin puheenjohtaja.
Harrastan vapaa-aikana säännöllisesti kuntosali liikuntaa ja liikkuminen on elämäntapa.Pidän paljon myös eläimistä lähinnä kissoista ja koirista.
Politiikassa olen ollut yli 28 vuotta ja sinä aikana Suomi kovasti muuttunut ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Olen halukas tekemään töitä sen eteen että tulevaisuudessa kansalaisten ääni kuulusi paremmin päätöksenteossa. Eriarvoistuminen on ongelma tällä hetkellä, mutta me pystymme muuttamaan asiat paremmaksi.
Suora demokratia on monessa asiassa hyvä pohja rakentaa uutta ja se sopii parhaiten meille suomalaisille. Suomeen pitää saada poliitikoista riippumaton Perustuslakituomioistuin ja sitovat kansanäänestysmalli Sveitsin tyyliin jolloin suurista linjoista kansalaiset voivat sanoa painavan sanan.
Itsenäisyyspuolue - on Suomen paras puolue

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu