Vaalivilppi Suomessa osa: 2

Kuten enimmäisessä osassa tuli aineiston kautta esiin meillä on paha ongelma edessä. Luotettavuus koko vaalijärjestelmään horjuu hyvin pahasti.

Ainoa ratkaisu on et ongelmat avataan ja virheet tunnustetaan ja ne korjataan. Totuus vaan on Edustuksellinen Demokratia on tullut tiensä päähän ja tarvitaan uusi toimivampi ja luotettavampi järjestelmä on tullut  aika siirtyä asteittain Sveitsin mallin mukaiseen Suoraan Demokratiaan.

Se tarkoittaa suoria ja sitovia kansanäänestyksiä, sekä poliitikoista riippumattoman Perustuslakituomioistuimen perustamista, jonka tehtävä on valvoa kansanvallan toteutumista Suomessa.

 

Vaalivilppiä on siis ollut Suomessa kauan, mutta se on onnistuttu salaamaan.

”Yle MOT: Vaalivilppiä Suomessa

 

"Kuka vielä uskoo järjestelmäämme?

 Puheenvuoron Ritva Puolakka (ITSP) ihmetteli omassa blogissaan, miksi hänen oma äänensä ei rekisteröitynyt vaalitietojärjestelmään sillä paikkakunnalla, jossa hän oli käynyt äänensä antamassa. Keskustelupalstoilla moni ihmetteli samaa, mutta juuri tämän Puolakan tapaus sai minut ryhtymään tähän kirjoitukseen, koska vaalitietojärjestelmässä tapahtuva vilppi on huomaamaton ja sitä on hyvin hankala näyttää toteen. Miksi on syytä epäillä vilpin tapahtuvan vaalitietojärjestelmässä?

Suomen vaalitietojärjestelmän kehittämisestä on vastannut Tieto Oyj (ent. TietoEnator). Tieto on ollut investointipankki Goldman Sachsin omistuksessa, kun Suomen vaalitietojärjestelmää on uudistettu.

Miten Goldman Sachs liittyy Suomen vaalien rehellisyyteen?

Goldman Sachs on niittänyt maailmalla kyseenalaista mainetta, kun se on kerta toisensa jälkeen ollut epäiltynä tai tuomittu erilaisista talouspetoksista. Myös Eurokriisin ratkaisijoiden tähtikentällinen muodostuu hyvin pitkälti Goldman Sachsin entisistä työntekijöistä.

Goldman Sachsin hämäristä puuhista on tehty myös dokumentti:YLE Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?

Erityisen huolestuttava piirre Goldman Sachsin toiminnassa on sen tapa kierrättää entisiä työntekijöitään eri valtioiden huippuviroissa aiheuttaen eturistiriitoja, joiden avulla Goldman Sach lyö rahoiksi, tuomitaan sakkoihin, mutta jää lopulta voitolle. Goldman Sachsin epärehellinen toiminta heijastuu Tieto Oyj:n uudistamaan vaalijärjestelmään, koska Goldman Sachs oli enemmistöosakas, kun vaalitietojärjestelmiä uudistettiin ja se on mukana eurokriisissä.

Motiivi?

Goldman Sachs on aktiivisesti mukana eurokriisin hoitamisessa ja euromyönteinen hallitus voisi olla motiivi tälle investointipankille luoda Suomeen epärehellinen vaalitietojärjestelmä.

Suomen hallitus on sitoutunut kymmenien miljardien eurojen vastuisiin Kataisen hallituksen aikana. Kuntauudistuksen yhteydessä on puhuttu aktiivisesti yksityistämisestä. Oma epäilykseni on, että kuntauudistus pakottaa kunnat lopulta yksityistämään omaisuuttaan.

Jos vaalijärjestelmän avulla on mahdollisuus nostaa päättäviin elimiin myyriä tekemään myyrän työtä, niin taloudelliset intressit petokselle on olemassa. Hemmo Koskiniemi otti esiin omassa puheenvuorossaan Wincapita-koijareiden nousun Rovaniemen hallitukseen. Ottamatta kantaa tietojen paikkaansa pitävyyteen, niin kyllähän tässä hieman kulmakarvat nousevat.”

 

Goldman Sachs ja CIA ovat pahasti Suomen vaalijärjestelmään sotkeutuneet. Monet vaiheet ovat vielä aikalailla hämärän peitossa, mutta ne aukenevat hiljalleen ja tietoa on jo vuotanut julkisuuteen.

Ylen MOT-ohjelman toimittaja Ari Korvola: Vaaliuurnista [Suomessa] löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä.

 

Voisi sanoa ns. vanhat eduskuntapuolueet ovat mukana vaalijärjestelmän kaaoksessa ja eliitin siionisteilla on pitkä tuoamislista se ulottuu Saksaan ja siletä USA:han saakka.

Asiat tehdään salaa ja vähitellen ei kertaryminällä, ksoka kuitenkin pelätään kansalaisten vastarintaa ja ihan ymmärrettävästä syystä.

 

”Itse allekirjoittaneena voin vielä kertoa kuinka kuulin jo vuonna 2010 erään pienpuoluetoiminnassa vuosia mukana olleen suusta. Kuinka hänelle oli joku isompi kiho tullut sanomaan, että kuinka Itsenäisyyspuolueen kautta hänellä ei olisi koskaan arkadianmäelle asiaa. Koska kyseinen puolue ei kelpaa arkadianmäelle.

Paljastihan Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinikin jokunen vuosi sitten, kuinka hänen rapakon takana asuvat vaikutusvaltaiset ystävät vaikuttivat Perussuomalaisen nousuun hyvinkin huomattavasti.

Nyt se tuli kuitenkin näissä rötösvaaleissa selväksi, että suomessa ei ole ollut enää vuosikausiin minkäänlaista aitoa demokratiaa. Siitä ei ole edes rippeitä jäljellä, koska vallan ovat kaapanneet Naton sotilastahot. Tämän vuoksi suomen eduskunta ei vastaa Naton jäsenyydestä eikä mistään Natoon liittyvistä sopimuksista, koska kenraalit ovat kaapanneet vallan suomessa.

Suomen kansa on saman tilanteen edessä kuin miltei vuonna 1917, jolloin tämän maan korruptoitunut eliitti aikoi myydä suomen ja liittää se Saksan keisarikuntaan. Nyt tämä sama temppu on käynnissä jo toistamiseen, mutta tällä kerralla suomen itsenäisyys myytiin jo USA:n sekä Naton sionistiselle legioonalle. Nämä jotka ovat tästä suomessa vastuussa tulisi toimittaa sotarikostuomioistuimeen tuomittavaksi. Mutta sitä ei tule koskaan tapahtumaan, ennen kuin suomen kansa herää ensin.”

 

Olen tiennyt jo kauan ihan suoraa seuraamalla uutisia ketkä nousee näissä vaaleissa eli nyt nousussa on SDP, Perussuomalaiset ja Vihreät. Tuota povailtiin jo lähes Perussuomalaisten viime Jytkyn jälkeen.

Jokainen joka on lukenut rivien välistä tietää yksi asia johtaa yhteen ja toinen toiseen. Politiikan sävy ei muutu vaikka SDP:stä tulisi se suurin voittaja puolue, koska eduskuntapuolueet eivät tee hallitusohjelmia vaan ulkomainen yritys, joten vaalit on vain bluffia.

 

”Vaalit lähestyvät – Valtapuolueiden takinkääntökausi alkoi

Sen huomaa, että tulevat 14.4.2019 järjestettävät eduskuntavaalit lähestyvät, kun jopa SDP on alkanut julistamaan Perussuomalaisten vaaliohjelmia toreilla ominaan.

Erityisesti nämä korruptoituneet valtapuolueet (SDP, Keskusta, Kokoomus jne.) ovat nyt alkaneet ratsastamaan Oulun raiskauskohulla ja tekeytyvät äänestäjille sellaisina tahoina, jotka olisivat valmiit tekemään asialle jotain.

Mutta selvisi jo, että vaikka tämä tuore adressi, jossa vaaditaan ulkomaalaistaustaisten raiskaajien maastakarkoittamisella keräsi jo tuon tarvittavan 50 000 allekirjoitusta, niin lehdissä ehdittiin jo kertoa ettei se enää ehdi tämän eduskunnan käsittelyyn ja saatetaan vielä laittaa tulevan eduskunnan käsittelyyn.

MV-lehden perustaja ja päätoimittaja Ilja Janitskin totesikin hyvin, että on todennäköisempää päästä ufon kyytiin kuin että tämä kyseinen adressi menee läpi.

Mutta siitä huolimatta nyt nämä kaikki korruptoituneet valtapuolueet ovat alkaneet ratsastamaan tämän Oulun raiskauskohun kustannuksella ja kalastelevat sillä tulevia ääniä itselleen.

Valtionvarainministeri Petteri Orpo (kok.) alkoi nyt vaatimaan Ouluun 1-2 miljoonaa euroa turvallisuuden parantamiseen ja kriisiapuun.

No se ei kuitenkaan rajoita millään tavalla näiden maahanmuuttajien alaikäisiin kohdistuvien raiskausrinkien toimintaa.

Sen sijaan tämä 2004 syntynyt 14 vuotias Oululainen tyttö ehti jo tuon Oulun mamuraiskausjengin tutkinnan aikana tehdä jo itsemurhan. Hänen kuolinilmoituskin pyöri jo sosiaalisessa mediassa ja se tyrmistytti surevat omaiset.”

 

”Sanon tämän nyt suoraan, että myöskään Perussuomalaiset eivät kykene pitämään vaalilupauksiaan koska PS-puolue on edelleen CIA-rahoitteinen valeoppositio. Sen sijaan sen totean, että mikäli Sinisten eduskuntaryhmästä pääsevät Sampo Terho ja nämä muut loikkarit tulevaan eduskuntaan, niin kyseessä on puhdas esimerkki siitä miten Suomen vaalien äänet manipuloidaan CIA:n tahdon mukaan.”

 

CIA Pelaa sopimuksillaan kovaa peliä joka paikassa missä ikinä toimii ja alla on CIA:n sanelemat ehdot ja rahoittaa jokaista vanhaa eduskuntapuoluetta. Voitti sitten Perussuomalaiset, SDP tai Vihreät niin alla on ehdot joiden mukaan PITÄÄ TOIMIA !

Ainoa vaihtoehto on kansalaisten laaja herääminen ja muutoksen vaatiminen ja sen edestä myös toiminen mielenosoituksin ja protestein eli kunnon massaprotestein !

 

”Mutta on aivan sama, että tuleeko demarit voittamaan tulevat vaalit, koska SDP saa yhtä lailla rahaa CIA:lta ja on sitoutunut noudattamaan näiden Yhdysvaltain hallinnon lobbarien sekä CIA:n ohjeita Suomen hallinnossa.

Nämä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n vaatimukset Suomen hallinnolta ovat seuraavat:

– Natoa ei saa mikään valtapuolue vastustaa
– Euroopan unionia ei saa myöskään vastustaa
– Sosiaaliturvan on oltava heikko kuten ennenkin
– Ammattiliitot on tuhottava, kuten tämä operaatio näkyy jo
– Islam peräistä maahanmuuttoa ei saa rajoittaa
– Suomen armeijan täytyy hankkia myös jatkossa USA:n asevalmistajien mm. kalliita Hornetteja jne.
Tässä oli suurin piirtein nuo olennaisimmat asiat, joita CIA vaatii tämän Suomen korruptoituneen hallituksen noudattavan.”

 

Me olemme tienhaarassa, jossa on puntarissa tulevien sukupolvienkin elämä ja heidän tulevaisuus, sekä aito a rakentava kansanvalta. Vaihtoehto on mysö antaa ääni eduskunnan ulkopuolisille puolueille, jopa ihan protestina.

 

Lähteet:

Yle MOT: Vaalivilppiä Suomessa

Kuka vielä uskoo järjestelmäämme?

Jari Virtanen 5.12.2015

http://rajatkiinni.fi/yle-mot-vaalivilppi-suomessa/

Vaalit lähestyvät – Valtapuolueiden takinkääntökausi alkoi

https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/01/vaalit-lahestyvat-valtapuolueiden.html?fbclid=IwAR3pXKn8IMxF8B2Ae1-7T9glewI6UTyigCXG0xCfiFPN8O6xiGYzHuNOVZ0

 

Totuus nousee aina ennen pitkää esiin. Rehelliset vaalit ja hallitusohjelma teko takaisin !

 

Jan Finskas

Espoo

pj IPU Itsenäisyyspuolue Uudenmaan piiri ry.

 

 

0
Janerikfinskas
Itsenäisyyspuolue Espoo

Olen 50- vuotias espoolainen entinen yrittäjä,toisinajattelija,kansalaisaktivisti,sekä Itsenäisyyspuolueen Uudenmaan piirin puheenjohtaja.
Harrastan vapaa-aikana säännöllisesti kuntosali liikuntaa ja liikkuminen on elämäntapa.Pidän paljon myös eläimistä lähinnä kissoista ja koirista.
Politiikassa olen ollut yli 28 vuotta ja sinä aikana Suomi kovasti muuttunut ikävä kyllä huonompaan suuntaan. Olen halukas tekemään töitä sen eteen että tulevaisuudessa kansalaisten ääni kuulusi paremmin päätöksenteossa. Eriarvoistuminen on ongelma tällä hetkellä, mutta me pystymme muuttamaan asiat paremmaksi.
Suora demokratia on monessa asiassa hyvä pohja rakentaa uutta ja se sopii parhaiten meille suomalaisille. Suomeen pitää saada poliitikoista riippumaton Perustuslakituomioistuin ja sitovat kansanäänestysmalli Sveitsin tyyliin jolloin suurista linjoista kansalaiset voivat sanoa painavan sanan.
Itsenäisyyspuolue - on Suomen paras puolue

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu