Kumpi iskee Suomessa ensin, äärioikeistolaiset vaiko ääri-islamistit🤔

Eilispäivän (23.3.2021) uutisoinnin täytti Supon julkaisema vuosikirja, jonka mukaan turvallisuutamme uhkaavat äärioikeisto ja ääri-islamistit. Terrorismin uhkataso on Supon mukaan tasolla 2 eli kohonnut. Supon seurannassa on 390 terrorismin torjunnan kohdehenkilöä, joista merkittävä enemmistö kohdehenkilöistä on radikaali-islamistisen ideologian kannattajia. Itse olisin enemmänkin huolestunut tästä ylisukupolvisesta radikalisaatiosta kuin äärioikeiston uhasta Suomessa. Pikemminkin vääryys aiheuttaa vihaa ihmisissä, koska nämä Isis-perheet pääsevät nauttimaan Suomessa ja ovat varmaan myös nauttineet anteliaasta sosiaaliturvastamme asuessaan Syyriassa tai Irakissa.

Al-Holin leireiltä on tuotu Suomeen perheitä, joihin on kylvetty ääri-islamistista propagandaa. Lisäksi erityisen vaarallisia ovat nämä Syyrian ja Irakin Isisin hallinnoimilta alueilta omatoimisesti palanneet Isis-taistelijat, jotka ovat syyllistyneet ties mihin kammottaviin rikoksiin. Saattavat jopa olla näiden Suomeen tuotujen Isis-äitien ja lapsien isiä.

Pahoin pelkään, että tässä paapomiskulttuurissamme nämä terroristit olivatpa he osallistuneet toimintaa ruuanlaittajina tai itse taistelijoina, niin rangaistusten sijaan heitä ennemminkin paapotaan sosiaaliturvalla ja erilaisin verorahoitteisin tukitoimin. Ei terrori-iskuun vaadita kuin yksi tekijä tuosta 390 henkilön joukosta, joka voi toteuttaa ihmishenkiä vaativan terrori-iskun täällä Suomessa.

Uutislähteitä:

https://vuosikirja.supo.fi/aarioikeistolaisen-terrorismin-uhka

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007876637.html

https://yle.fi/uutiset/3-11849419

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/11966271-f8d6-4ffe-97dc-4c2e644c7b39

https://www.verkkouutiset.fi/suomessakin-jo-ylisukupolvista-islamistista-radikalisaatiota/?fbclid=IwAR1d52HytsVXP9R6fPSuMWU2z3J_CWIaJeNzbLr4pgd2I4ibgNuknKVuSoE#0cd2e21d

+3
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu