Ohisalon reppuraha

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kirjoittaa blogissaan reppurahasta. Ohisalo vaatii lisärahoitusta erityisoppilaille, koska kunnissa on lakkautettu erityisluokkia ja -kouluja eikä erityisen tuen oppilaasta heru yhtään lisäeuroja koululle. Ohisalo ja vihreät ovat kuitenkin olleet yhdessä hallituksen kanssa päättämässä kalliista toisen asteen maksuttomuudesta, joka tulee lisämään kuntien kuluja nyt jatkossa.

Toisen asteen maksuttomuuteen sijoitetut rahat olisi voinut esimerkiksi hyöyntää erityisoppilaiden tukemiseen. Kannatan erityisoppilaiden tukemista, mutta en tämän nykyisen integraatio ja inkluusio mallin mukaisena, joka kuormittaa kouluja ja on työllistänyt mukaan myös muita viranomaisia kuten esimerkiksi lastensuojelua erityisen tuen oppilaiden ympärille.

 

Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021. Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu