Operaatio Al-Hol jatkuu

Al-Holin leiriltä ollaan ilmeisesti tuomassa loput parikymmentä Isis-äitiä ja lasta veronmaksajien sekä turvallisuutemme kustannuksella takaisin Suomeen. Kättä on väännetty ministeriötasolla siitä, että olisiko lapset voitu kotiuttaa ilman äitejä. Uutisoinnin mukaan kurdiviranomaiset vesittivät tämän idean. Tosin asia ei ole estänyt muita maita kuten Iso-Britanniaa, Hollantia ja Tanskaa perumaan kansalaisuudet Isisin alueille lähteneiltä.

Vaikuttaa siltä, että vihervasemmisto hallitus on ollut haluton toimimaan asiassa ideologisten syiden vuoksi. Lainsäädäntöämme olisi kuitenkin voitu nopeallakin aikataululla muuttaa, kuten esimerkiksi edellä mainituissakin maissa on toimittu. Kansalaisuus olisi pitänyt viedä pois vanhemmilta ja lapset palauttaa Suomeen.

Näin ei kuitenkaan ole tapahtumassa, niin toivottaa olisi, että kaikki tänne tuotavat Isis-äidit asetetaan syytteeseen terroristiseen toimintaan osallistumisesta. Lisäksi toivottavaa olisi, että lastensuojelu ei vain tukisi taloudellisesti näitä Isis-perheitä, vaan arvioisi huostaanoton tarvetta siitä, että vaarantuuko näiden Isis-äitien hoidossa olevien lasten terve kasvu ja kehitys.

 

.

+2
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu